Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjetimo se učenika petog razreda Desete osnovne škole Ilidža koji su odbili da posjete sinagogu u Sarajevu!
Imagine - nema religija, Imagine - nema država, imagine - jezici nisu više prepreka... po kojem osnovu bi se onda ljudi mrzili???
Genocid nije počeo 7. Oktobra već 15. Maja 1948. godine genocidom i poznatom Nakbom što u prevodu znači katastrofa i traje 76 godina daleko ranije nego što je hamas postojao
Laži i maske su pale ovo nije antisemitizam već anticionizam a napad na studente i ljude koji protestuju protiv genocida je zapravo napad na nevine Palestince koji su usput i semiti
Treba u zatvor sve koji kritikuju Izrael.
Prvo se evropljani trebaju edukovati šta je to semitizam, a ne biti zatucani koji samo gledaju u svoje medije koji im ispiru mozak i koji vjeruju da je genocid u Gazi krenuo nakon 7.Oktobra.
klix postao neki drugi portal, sve samo nije Bosanski
Ne antisemitizma nego anticionizma. Razlika je velika.