Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toooooooo, mozes kako hoces, ali NE i dokla hoces!
Sedam naputaka kojih se svaki ruski bot slijepo drzi - obavezno procitati. https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/nece-ga-dotuci-ni-ukrajinci-ni-nato-nego-nesto-sasvim-drugo-putin-ce-pobijediti-samoga-sebe-jer-je-obolio-od-jedne-jako-specificne-bolesti-1225231
orban i madjari dosli iz Azije pobili i popljackali sta su stigli i sad su najveci europejci? Cak nisu ni bjeli ali ne bi da se mjesaju sa tamnoputima hahahahaha komedija od naroda bas kao i raja im (prepoznace se oni 🤣🤣🤣🤣).Treba zavrnuti pipu i vratiti ih u 1400 i neku gdje su bili prine EU.
To fasisticko govono treba iskljuciti iz svih medjunarodnih asocijacija...
Ocistite Evropu od Fasiste i Rasiste on je bruka i sramota za vas,zasto primate fasisticke drzave u Evropsku zajednicu,sramotite se zbog njih.
Fasistu i Rasisti nije mjesto u Evropskoj zajednici,covjek klovn koji mrzi drugu vjeru i narode nije nizasto nego za zatvora. Jadna je Evropa sa Orbanom i Milanovicem fasistima 21 vjeka.Koga sve primaju u Evropsku zajednicu.
kad vidim ovog madjara imam osjecaj da je covjek nastao od bika
Mnoge drzave EU koriste kravu muzaru i pare pod šatorom troše . A kad se zavrne slavina imaju dva rešenja , napustiti EU ili saviti rep i moliti za oproštaj.
Tako i treba. Oni bi bili dio zajednice samo u čemu njima odgovara.
Tako i treba ,neka im Putin pošalje silne milijarde. Treba i Srbiji uskratitit sve financijske pomoći i kredite.
Jel' tu i Dodikova milijarda?
Nakon ovoga opet ce se prodavati po bivsoj Jugi: sir, kamp oprema, dijelovi za trabanta, zaparožca, Lada, Moskvič a Bogami I za Warbulga. Bude tu I kobasica sa Ruskim zacinima.
A jesu se bili ufurali Orban,Vučić,Dodik i Janša..Janša ga šipu na izborima,Vučića su smirili ovi iz EU,Dodiku je još ostalo da samo laje inače su mu svezane ruke,Orbanu takodjer dali do znanja da ne može raditi šta hoće ..I to je dokaz koliko je moćna i jaka EU ma šta god pričali.
Konacno se odgovara na pravi nacin bjesnim popularisti.. Hoces sve sam na svoju ruku, e eto ti sad.
Tačno mi dođe žao što ih je eu skinula sa sise 😞
Ovaj glavonja, Dodik, Vucic svi ce zavrsiti kao evropski otpad
Izbaciti ih iz EU i NATO-a pod hitno inace ce njhov fasizam se preslikati i na ostale clanice a to je raspad EU.
Orban ne voli Bosnu sa Bošnjacima u njoj. Kaže da je 2 miliona muslimana previše. Orbana ne voli Evropa, ali ga vole Vučić, Dodik i Milanović. Zaključak je jednostavan.
Treba skratiti i fašisti Milanoviću zbog negiranja genocida. Nećemo se igrati država