Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da se mogao rat zaustaviti a te milijarde usmjeriti u citavu Evropu kao pomoć ekonomiji, siromaštvu, konkurentnosti. MI PLAĆAMO KROZ VISOKE CIJENE OVAJ RAT.
Jedna Poljska dobije od EU oko 13 milijardi godišnje. Znači, odprilike isto kao i Ukrajina. Ukupna ekonomska moć EU je nekih 16 biliona godišnje, tako da je to sitna para.
kad se sjetima i nama uveli Embargo poslali milijarde pomoči u hrani lanč paketima, čuveni IKAR, smrdljivu plavu konzervu ribu , petit keks iz 1948 godine i tako redom milijarde G o v a n a i sve su to uredno poslali i obracunali.
Jos im dati jer bi botox dosao na Balkan.
kakva se tu igra igra mi obicni ljudi nikad necemo saznati