Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo usvoje identican zakon kao na Filipinima i kriminal se rijesi za dva mjeseca! Filipinska policija je već pobila desetke tisuća ljudi za koje se sumnjalo da su dileri. Ne razlikuju vrste droga, tako da se na isto svodi ako te uhvate s jointom marihuane ili s 5 kilograma heroina. Filipinski zakon već podrazumijeva za korištenje droga od 6 godina zatvora do smrtne kazne, no većina uopće ne dođe do suda jer policija ima prešutno zeleno svjetlo vlasti da ubija ljude na mjestu.
Ja to isto podrzavam i pozivam na takav vid borbe protiv droga. Sta mi izmisljas gluposti skrse milijaede eura za policije i bajagi borbe protiv droga, a droge sleperima na svakom koraku i sve vise i vise, karteli haraju svijetom i drzave kontrolisu cijele. A sve se moze rijesiti metkom znaci veoma jeftino
Prodavali bi malo sutra da nemaju podrsku vlasti. I ovdje i svugdje.
Da se razumijemo, u švedskoj su problem etnički bijeli šveđani koji kupuju kokain i time hrane kriminal.
svedska je vec dugo u krizi a BIH medije cute o grobljima djece prezimenima iz bosne
O čemu se radi?
Nadrealisti su bili prorocanski inspirisani kada su saljivo napravili epizodu "problemi u Svedskoj"...
CUDO DA NISU DO SADA LEGALIZOVALI POSTO PUNO GUBE MOGLI SU IMAT DOBAR POREZ OD LEGALNE PRODAJE.PO EU SE TO DAVNO IZMAKLO KONTROLI.
Dekriminalizovat ilegalne substance, pa ko voli nek izvoli. Dopustiti da se cista substanca prodaje u licenziranim radnjama, naravno porez na to uzimat, cijene da budu priblizne crnom trzistu. Gotova prica. Narkotici su se uzimali i uzimat ce dok je svijeta. Nema gdje u svijetu ne mozes naci to sto zelis u roku od sat vremena.
Postajemo kao Svedska do relativno skoro je imalo veoma pozitivno znacenje
Pola neba je plamen, pola neba je dim, Donbas je iza nas, a Bog je sa nama! Pola neba je plamen, pola neba smog, Rusija je sa nama, a Bog je sa nama!
Sad ce jos malo pa Ameri da im nametnu vladavinu NiP-a, ljubi ih Mr. Burns ;)
Btw. Hezbollah je imao tacne koordinacije gdje se nalazio Natanjahu, gadjali su ga, isti se sakrio u podzemnom bunkeru nedaleko od Jerusalema i nema namjeru da izadje ;)