Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otic iz prelijepe Bosne u represivni rezim Njemacku, radit za porez i kirije i to na najgorim poslovima moze samo poremecen covjek.
To se odnose i na sve ostale zemlje. U svakoj je zemlji bolji zivot postao nego u tom rezimu Njemackoj.
Ista sranja desnicari, ljevicari samo promijenu pakovanje!? tesko nama da vam,!?
Tako je, valja dobro razmisliti sta kako dalje, uzeti historiju u obzir i sve
bez jake desnice nema prave politike u Europi, ljevica i komunisti su doveli Europu u lošu situaciju i mora se napraviti jedan balans za dobrobit Europe.
S t o k a f a š i s t i č k a
Svako protiv EU a svako hoce pare iz EU fonda - evropski desnicari kao da vode politiku od komsija, ne valja im niko a daj novac
Nema potrebe- vecina migranata je iz nemuslimanskih zemalja a ove deportitaju! To om je otupilo ostricu.Najvise dolazi iz ukrajine i iduce godine indija i filipini.Najvise vracenih - afganistan, sirija i turska!
Pušu novi vjetrovi da odnesu fašiste
Kolonizirati druge stotinama godina je ok, sad kad vam iz tih krajeva žele uzvratiti posjetu, vi pjenite. E pa došla maca na vratanca.
Fašisti.
uskoro kao 1930, samo sada ce ganjati zelene.
ima ovih vampira jos, fali Vucic npr.
zasto vucic, pa taj u srbiju pusta sve zivo.
lutke na koncu... k'o i ljevicari
Oni podrzavaju c/0 niste jer jih kao prvo oni financiraju a kao drugo onda jim jos sredjivaju izbjeglice i kratkopantolase na granicama, i onda imaju sigurne glasove bez da ista urade.
sama rjec denicar i eurospki svakaa zemlja svoj jezik ima niti se raztumiju medusobno bez tok engleskog jezika komedija