Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WHO je već proglasila pandemiju. To u praksi znači da zemlje potpisnice moraju da postupaju u skladu sa svim zadanim smjernicama. Ukoliko WHO kaže da ljekari moraju podsticati narod da što više pr*di, mora tako da bude.
Najveći je paradoks što tamo sjedi najviše onih koji nemaju veze sa medicinom, a još veći paradoks što je medicina i nauka postala taoc globalističke i bankarske politike. Pogledajte šta rade Srbiji u pitanjima rudarenja litijuma. Naučnici podižu dozvoljene granice prisustva otrova pod kišobranom nauke i naučnog nalaza.
Bilo već u Simpsonovima
Sad kad smire Ukrajinu i Gazu krece novo ispiranje mozga))
Evo i ja se nesto cesem po m u d i m a...
Joj hoće se Nijemci i Australija obradovat, pojedini i dan danas nosaju maske i čekaju apokalipsu poslije četvrte doze.
Ima vec 2 godine, Njemci se mogu besplatno vakcinisati protiv majmunskih boginja kod ljekara porodicne medicine ako to zele naravno. I ovo nije nikakva posebna vijest za Njemacku. Ali za nasu divnu Bosnu je ovo top vijest haha
Vijera
Gradjanstvo je uzrok nije vijest
sad ide part 2
Haj ovo se vidi pa kontat cemo da nije opet podvala.
Ma i to je podvala, posalje Bil Gejc svoje ljude da ti banu i dok spavas da ti nacrtaju ove fleke