Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj boze da jos zarate Kina i Tajvan i dvije Koreje...rastegli bi se Amisi ko pracka.
Pa ne bi bilo iznenadjenje da iskoriste tu situaciju.
A s korea? Dole u juznoj americi. Vidis u africi da su digli ruke, rusi preuzimaju.
Oni ako napadnu iran opet pomrijet ce od straha u iscekivanju jer su svjesni da su suplji ko sir za iran i njihove raketetu nema pomoci dzaba i amerika, nije Iran umjetna drzava
Ne rastegnuta, nego tanka, pretanka
VAZNO JE DA RUSIJA NE TROSI I DA IRAN HUTI HAMAS I HISBIOLA IMAJU SVEGA BESKONACNO MILA MAJKO INTELIGENTNOG SVJETA
To ti je čista računica. Očito si ti inteligentan pa ne možeš shvatiti da municija za sisteme poput Iron Done, Arrow 1 i 2, David Sling je izuzetno kompleksno i skupo napraviti u poređenju sa jednom balističkom raketom.
Napravit ce binsalman sergiju za c/0 niste ako treba
Nek se ne sikiraju,platit ce to i poslati americki poreski obveznici.Oni su svakako njihova kolonija.
Ne razumijes, mozes ti platiti dolarskim papiricima, oni toga imaju koliko hoces, problem je drugi; zalihe potrosene, ne moze se napraviti, jer se ni u njihovim najcrnjijim scenarijima nije racunalo da moras trinaesti mjesec da se boris.
Zukane izvezi im nase Smajo 1 i Smajo 2:))
Hahaahah tkzv THAAD svega ukupno 8 baterija :) :) :) joj žalosti moje :)
Reče neko koga brane kineski dronovi sa Alibabe .....
Kako THAAD zna koji su projektili u terminalnoj fazi mamci a koji pravi... mislim na fazu kad se bojeva glava ili bojeve glave otkace sa nosaca.. to mi nikad nije bilo jasno... protivraketni presretači su po mom misljenju samo skupo psiholosko odbrambeno oruzje, koje, ako je napadac dovoljno uporan, bez velikog efekta.. napad je najbolja odbrana.. al, hajd stisni...
Ako finansijski časopis tako kaže, onda je tako.
Zao mi ih je HAHAHAHAHAHAHAHA