Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne zezaj finac.
sad ce neko VETO na to
Bravo pravo u metu
Koji je to Tito ! Apsolutno je u pravu
laprda čoek šta ćeš
Nije i dosta sto ratuju po svetu, nego bi i da još pojačaju dominaciju ugnjetavajući male zemlje.
Pravo veta je apsolutna besmislica, parališe sve bitnije odluke i dozvoljava ekipi iz "5 veličanstvenih" da rade šta hoće. Ukinimo ga!
Ulidaj. Sta cekas.
hahahah pravo nepoznavanje vijeća sifurnosti al dobro on samo predstavla mišljenje SAD-a. Smiješno je da nema novinara koji bi ga pitao da li to onda znači isključivanje SAD, Francuske, NJemačke, Britanije, Italije ... koje su bile uključene u nelegalne ratove u sriji iraku iranu afganistanu, gazi ....
Veto nas je puno koštao. Rusi stalno štopali sve sa svojim vetom. Stavite 2/3 ili 51%.
pa i SAD sada štopa pomoć palestini na isti način :D
Slava UkrajjiniIIzraelu
Ideja o novom poretku u Vijecu Sigurnosti UN-a je za pohvalu. Eh sad, sta je "ilegalni rat", kako se to definise, sta ako se izbaci neka clanica po tom pitanju? Prvi dio je oke, dakle prosirenje VS-a, a ovo ostalo se treba jasno definisati. Na kraju od ovoga svakako nece biti nista jer ce to blokirati jedna ili vise stalnih clanica.
Svaka cast,to veto su izmislili Ameri i Rusi i samo njima pase,a oni na osnovu veta porobljavaju nemocne.