Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo da pobjeđuje stranka koju su osnovali pripadnici $$ divizije. Ali doduše Francuzi su ih dočekali aplauzom u Parizu kao i Hrvati u Zagrebu.
Pitanje je samo vremena kada ce desnica pobijediti. Da li ce to biti sad ili par mjeseci kasnije. Dzabe sve odgadjaju......ovdje samo Macron nije trebao raspustit parlament a to je uradio jer mu se nije svidjalo sta se dogodio na glasanju u EU. On se nece povuci, a ovi u parlamentu ce morati.
Zaboli me karina hoće li ili neće
Džaba sve, Le pen osvaja. Mogu ljevičari dudlat. Doveli Europu na rub pa im je jedino preostalo nazivati neistomišljenike ekstremistima ili radikalima. Jedini radikali u ovom svemu su ljevičari
Macron nije ljevičar, i Macron je desničar. Le Pen je ultra desničar, tj. sljedbenik austrijskog slikara.
Otac od Le PEN, je tu stranku osnovao sa još dva SS-ovca a Francuzi glasaju za to. Ja sam do sada mislio da je taj sadizam samo naša sposobnost. Tipa kad ljudi glasaju za Fikreta Abdića. Ali izgleda da nismo toliko posebni koliko sam mislio.
isti h.racku svakako, samo sto sat nam se namecu teme. neka pobjede, mozda se iznenadimo pozitivno
Glasali su i skandinavci za desnicare ali više ne. To su teški lažovi I rusofobili
A oni koji ne znaju a misle da sve znaju i u sve su upućeni misle da se jedni kao razlikuju od drugih
Ovakvi vode kllix
Znaci usta ti vezu nemozes komentar napisati
Vala nije me briga ovde je i onako sve po starom
Ako pobjede hoce li na sebe svojom politikm preuzet odgovornost za izbijanje nemira u Francuskoj koji mogu prouzrokovat i gubitak mnogih zivota.
Kod Francuza opet dan D.
Ultradesnicari imaju vlast u Bosni vec 30+ godina. Jel se sikiramo? Jok. Daj da se ima hljeba i glada Zvjezde granda.
"Denacifikacija" Evrope dirigovana iz Kremlja. Samo pročitati izjave ćerke i oca Le Pen.