Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ne vode se vise ratovi tenkovima nego letecim kamikazama pa kad dolete sa svih strana u masovnom broju nema te kupole koja te moze zastititi.
Pa gvozdena kupola se pokazala jos od Ukraine da ne moze nista ruskom naoruzanju, takodjer i Iranov napad na Izrael, a pogotovo Hezbolahov samo nes nigdje to procitat radi propagande :)
Sjever Izraela je postala pustahija, na jug ne smiju, masovno se iseljavaju i bježe van zemlje. Potpuno rasulo vlada, njihovi stari analitičari to govore da ako se ovo nastavi , idu u ambis..
ničija nije do zore pa neće ni njihova, proći će gore nego u WW2
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Samo vi pricajte.Izrael malo po malo ..ostvaruje svoje ciljeve.
Do jednom
C r k o i s r a h e l l
joj sto nuzde carapi, satrase ih zidovi dje stignu, mene bi stid bilo pricat ista
pažnja,pažnja k e r ujeda
Samo satrat
dBd prop ali
Sve samo ne galantan lik
Jao, jao potreban lektor pod hitno :D
Ubjedjivanje bas kao onomad u njemackim podzemnim bunkerima.
Ko god je ovo pisao vidi se da je samo copy paste, cuj onda ce otici u izrael i hamas, jel to hamas drzava?
Ko je Galllant?
mitsubishi galant
Naprđivanje