Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za redovnu dozu stresa citajte klix!
Banjalukčistan 😉
taaa ce proli, moraju da se biju i otimaju, sta bi im inace bila svrha zivota.
Dvi retardirane države, dva retardirana režima
Cilj da se Iranu odvuče pažnja sa bliskog istoka. Logika živa.
Nemaju realno nikakve šanse u sendviču između Irana i Pakistana.
Na kojim kartama svijeta??
idealna regija za formiranje terorističke grupe.uvijek nađu neke siromahe kojima mogu oprat mozak
U prevodu ugrozeni i majonizirani🤣
Pakistan je bio i ostao eksponent Američke geopolitike u Centralnoj Aziji. Nije se slučajno Bin Laden krio u Pakistanu i nisu slučajno "teroristi koji su srušili kule bliznakinje bili iz Pakistana"...Zato su Englezi i izmislili Pakistan 1947. godine sa jasnom kalkulacijom destabilizacije i kontrole prije svega Indije, u novije vrijeme Irana ali i prolaza u Perzijski zaliv (Arapsko more) i ono najvažnije blizina Carske Rusije/Sovjetskog saveza.
Kao što nas nije briga za taj Balučistan i pojma nemamo o njem ništa , tako ni oni svijet o nama pojma nema , zadnja vuk*jebina i jedni i drugi 😂
aaa šta je ovo svugdje rat, jedino najmirniji dijelovi svijeta su dijelovi Evrope i sjeverne Amerike..
Dvadeset godina se trude na razne nacine da uvuku iran u rat, nadam se da pakistan nije toliko plitak.
Eto, dok cionisti i križari vrše genocid nad njihovom braćom muslimani se međusobno ubijaju zbog nekakvih pustoši i političkih pozicija pojedinaca i tako proteklih 50 godina. Eto gdje smo zapeli, nije ni čudo što nam se dešava sve što se i dešava, ostali ujedinjeni protiv nas a mi sami protiv sebe
Dok ti shvatiš da su interesi država u ovom svijetu važniji od nekakvih religija proteći će još dosta vode. Vrši li Saudijska Arabija genocid u Jemenu? Vrši. Vrši li Turska genocid svoje vrste nad Kurdima? Vrši. Dakle sve musliman protiv muslimana. Po internetu se Avganistanci žale da ih u Pakistanu tretiraju ko potpuno nepoželjne i izrazito nacionalistički.