Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viva Ukraine
Bas me interesuje da li je ijedan rusofil sanjao da ce Ukrajinski general gaziti po ruskoj teritoriji.A nadali se da ce stici za nekoliko dana do Berlina.
Jbt ko da gazi po Moskvi a ne nakom selu, nek se dpusti nize gdje svaki dan jedan gradic izgubi
Zaboravljaš da su u prošlosti više puta stizali do Moskve, a svaki put se završavalo ruskim dolaskom kod njih kući, i u Pariz, a i u Berlin :)
Rusofili,... evo treći mjesec ih ne mogu izbaciti iz svoje zemlje. Je li i to po planu kao i sve do sada? Šta će tek kad nestane siromašnih dobrovoljaca i zatvorenika?
Tvoju I sve I jedno hrvatsko dijete
U Trusini I Grabovici od po za da pa u u s ta - nekoliko puta na dan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ulicne bitke vode se po Moskvi , kada vidim licemjerni zapad drago bi mi bilo da Rusija ojaca
ako nista ta Rusija je uz Gazu i Iran, a ovi Ukrajinvi su za USA i cioniste.
Eto ih u Borodinu, spremaju se da umarsiraju u Moskvu. Cak i kojekakvi Instituti za studiranje rata na zapadu izvjestavaju da su vec izgubili pola teritorija sto su zauzeli ..... osim na klixu gdje su vec pred Moskvom
Da rusi ruskim bombama ruše ruska sela i gradove. To je bio jedini cilj kurske ofanzive.
Aleksa vrati se doma, napravila sam ti paštašutu..