Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De završite to, hoću da krečim
Ma laže Rus, jednostavno....
Glupost,sad vec kad ratujete onda idite do kraja. I Bosnu su sjexbali sa rs. Bolje grob nego rob ruskoj mafiji
Kako god samo prekinite rat.
Nevjeruj teroristima, samo kupuju vrijeme.
Skoro 7.000 ubijenih ruskih vojnika neće nikad moći vratiti. Hrpu uništenih tenkova i oklopnih vozila će teško nadoknaditi s obzirom na ekonomsku izolaciju u kojoj su se našli, i u kojoj će biti sigurno dokle god je putinov režim na vlasti. Sve te finese oko veličine ukrajinske vojske, neutralnosti i statusa Donbassa su samo finese. NATO ionako nikad ne bi primio Ukrajinu u članstvo. Nasankali su vas Ameri na tanak led kao nikad u historiji.
Pa eto, kud ćeš više kad i skoro 60% ovih Srba sa malo soli u glavi kuži da je Putin Rusiju žestoko z*jebo. Tek nešto više od 40% Srba, a to je mahom ova srpska omladina (u njih je IQ svakako između 80-90) idalje slijepo veliča Putina i misli da će Rusija postati mnogo cool nakon završetka rata.
Sve ok...ali sankcije ostaju jos dugo godina nakon vašeg poraza u Ukrajini.Rusija je već poražena...da sad uđu u Kijev i zauzmu ga Rusi su već poraženi za vijek vijekova.Sve će im se urušiti, ovo je katasrofa, Putin (ukoliko je to još uvijek pravi on)kao da radi za neku američku kompaniju
Hvala Rusiji .... Dodiku Vucicu Covicu i Milinovicu....sto ce BIH biti u NATOu..
Dakle, daleko je mir.