Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška ljudino! Do kraja!
Ovo je LIDER, pokažite ga Bakiru, Dini, Dodiku i ostaloj bagri
pokazali bismo ali niko ne zna dje su ovih dana 🤷
Svaka cast, ali nisi ti za predsjednika.Hvala
Haj ba nekenjajte vise o ovom Zelenskom, prepisujete clanke sa zapadnih medija
Ikone vole Dodik i Lavor😂😂😂😂😂
Ne pravite sveca od čovjeka! Lik js valjda samo normalan lider ili jako dobar glumac!? Još vagam!
https://www.youtube.com/watch?v=AfpOnGeivJQ
Ispao si veliki mangup!
Dobra mu ova zena. Treba mu je pricuvat dok ratuje
Kaćeš ti vako, Bakire?
A Bakir ima drzaca kisobrana
Haj nek se laktaska konjina voza sa cecom u helikopteru a vi cuclajte .
Bravo čovječe
Sve je to super,ako se na vrijeme i dobro svrši..
Bravo Zelenski, židovski roditelji, veliki prijatelj Izraela, Podrška !! ❤❤
Svaka cast za ovog covjeka. Dok kod nas vreba ista opasnost, Bakir po dijaspori sabira glasove i prica o izbornom zakonu. Za Dzaferovica se i ne zna gdje je. Do sad se vec trebao formirati krizni stab i dat zadatke za eventualno vandredno stanje.
Simpa lik, bravo
Ide sad idealiziranje i stvaranje kulta ličnosti... Isto su radili u Siriji i Libiji, samo u kontra smjeru s Asadom i Gadafijem. A narod puši li puši priču. Ukrajinci ginu, naš narod 'navija' za njih, svi mrze Ruse, a ustvari se svi dogovorili iza kulisa i svjesno od Ukrajine napravili topovsko meso. Sad jedna za drugom zemlje u Ukrajinu pumpaju oružje, rješavaju se viškova, dotrajale opreme, a vala i prodaju i zarađuju.
cudi me da ti nisi neki utjecajniji covjek na ovoj planeti a ne da radia za 450 maraka u bingu kad tako baratas informacijama i imas uvid u to sta se desava iza kulisa
Ne radim nigdje, zahvaljujući takvim ljudima koji puše sve što mediji plasiraju. K'o da ste se danas rodili pa ne gledate i ne znate šta se radi od 90-ih u svijetu i oko čega se sve vrti. Naivni se i smiješni, ali dobro, za nekoliko mjeseci, ili godinu-dvije ćete se i sami uvjerit, a onda će kuknjava krenut. Pucajte minuse do mile volje, uvjerit ćete se sami.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)