Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je dobro dok ovolike tezine nabacene na jednom mjestu ne poremete neki vazniji prirodni zakon od povecanja nivoa mora
Meni je uvijek intresatno kako se ljudi prave glupi kad im to odgovara. Teritoria Nizozemske je ca. 26% ispod nivoa mora. Za sve ima rješenje ali treba uložiti novac, naravno da amerikancima to ne odgovara jer treba novac uložiti u javno dobro gdje nema direktne dobiti.
Kod nas napravili zgradu od 6 spratova i prica se da tone pomalo, a ono napravi 150 spratova i nesto se bune još.
God bless America 🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲
1 do 2 mm godisnje ...... I ONDA OVO procitaju ovi sto su 'dobro obrazovani' ...ovi sto im je zemlja jos uvijek ravna ploca i onda narednu dekadu ne mozes da zivis od njih !!!
Taman kupio prizemlje u Tucepima.
Ne tone samo New York, sa njim tone i cijela US. Ono što su nekada bile Sjedinjene Američke Države to će u doglednoj budućnosti postati Kina. Danas Shanghai, a isto tako i ostali veliki gradovi u Kini, daleko su razvijeni i napredni od bilo kojeg grada u US.
BLIC savjetnik 🤷🤣