Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu na lijepu geostrateškom mjestu, ne d'o Bog nikom..
Besarabia ili Moldavija je naseljena Slavenima koji su malo svijetliji od Rumuna no medutim Rumuni ih svojataju zbog jezika da su njihovi
Nije za vas EU. Drzite se Rusije
Russija je Zemlja koja je najskuplje platila drugi svjetski rat desetinama miliona zrtava.Pored toga imaju najveće iskustvo sa Njemačkim slikarima)))).Nemojte se iznenaditi ako Ruska čizma ponovo pješke krene na Berlin.PVO neće moći reagovati.Isto tako čisto sumnjam da će vam svi saveznici svijeta moći pomoći!
hahahahahah idi umij se, da nije USA krenula iz Normandije na naciste, danas bi rusi pricali njemacki jezik
Usrećiće se pravo! Njemačko-Slikarskom Metodom iz drugog svjetskog rata rade na tome da Moldavija naruši sve ugovore sa Russijom I da je lagano uvuku u Nato.Rezultate pokusaja ulaska u Nato možete pogledati u Ukrajini. Bolje se neigrajte s vatrom!