Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je bolje nego rat. Evo mi ratovali pa sve zadžaba.
@fbUser1583437699 U malom šengenu dobićete celu
@Gelecek Nismo džaba. Živio bi danas u Srpskoj i Hercegovini da se nije branilo od srpskih agresora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Armenija je dala Bosni dva boda na Eurosongu zadnji put 😜
@nekootrecii I 2009 kad su Armenija i BiH zadnji put bile u istom polufinalu Armenija je dala BiH 6 bodova i 2006 5b u finalu.
srbi stvarno niste uredu. pa eto vi podrzavate jermene. e haj ovako. Sandzaklijr su svoj na svome od ko zna kad, e sad da se obi hoce odcjepit sta onda. bil srbija i srbi to podrzavala. e eto ja znam da nebi, ali dto nebi jer isto podrzavaju za rs i ote jermene. kako ste licemjerni fuj
Kazem ja...pc i tamo.
Ko mu se radovo u kuci mu bio
Ko ga zelio, u kuci mu bio!rat je za budale,ZAR ne vidite?
Dobar članak za klixove forumske stručnjake, koji već danima na forumu likuju zbog mrtvih, navijaju kao da je riječ o fudbalskoj utakmici, da daju svoje viđenje situacije i vojne analize.
Udri Azer protiv krstaša!
aZERBajdžan nije slučajna etimilogija. Doduše, AZERI = HAZARI = Aškenažki Židovi
Gledaj ti ovih tzv patriota. Sa kojom to emocijom oni pucaju na civile? Za koji razlog? Koja je svrha. Zato sto je njima neko rekao, da su tako veci, bolji od drugih.....
Opet sve po civilima. Jadan Bošnjo.
ljudi ginu a bosnjaci srbi i hrvati bar kod nas navijaju,a mislili smo da je prosla era gladijatora!
Bolje sto godina pregovarati nego jedan dan ratovati! Mogle su se budale naći na pola-ovi da priznaju autonomiju a drugi da priznaju državu.
hajd taman kad vi zavrsite onda opet ide balkan
Erdogane pusti vojsku i neka se završi priča zvana armenski dio azerbejdzana
Sad cu prokomentarisati kao sto je vecina svijeta komentarisala kada smo mi ratovali ovdje: Ma pusti stoku nek se pobiju, imamo mi pametnija posla.