Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Wikipediji pise da je pauk striktno u Americi nastanjen. Te informacije na kojim prostorima se nalaze su danas više netačne nego tačne. Donedavno sam vidio u Sarajevu crnog komarca sa bijelim prugama na meni (tigrasti komarac)
kakva je to zemlja ima smrtonosnog pauka na teritoriji i ne potrudi se da napravi ili da plati nekoj druigoj zemlji da naprave protuotrov..a bave se jos turizmom
Cuj ne postoji protuotrov?? Gluho bilo.
I mene je ujeo u penilnoj regiji, ali mi je grkinja što prodaje suvenire na plaži isisala ranu i tako spasila život.
Da vidite u Australiji paukove ovi im dodju kao djeca!! Poslije Australije imo sam more 2 mjesaca! U spavacoj kao ruka na zidu niko mu nije smio prici cirkus citav hahah
jao vijesti i naslova
de se klosari odlucite je l imo bolove ili nije imo bolove
Ništa u Grčku na odmor, samo Turska
a tamo ih kao nema
po svemu opisanom u tekstu, liči na ujed Crne udovice - na slici nije taj pauk
Zar nije onda postao Spajdermen?
Asocira pomalo na five finger death punch iz Kill Bill
to je five point palm exploding heart technique, a ovo je three day bite collapsing lung technique.
Nama su otrovni pauci u vlasti,isisavaju nam svaku marku,zivimo na skrge.
Mene je neki dan ujeo nekakav dok sam sljive brao, evo isto kao da me oprzilo plik i glava me boli sve jace, nana mi kaze da suhe sljive stavim na ranu a ja imam samo svjezu, pa da li moze svjeza sljiva???
nmp pitaj nanu
Da nebi djaba dumo suha ili svjeza najbolje ti je kod doktora da ti on kaze.
Znači, dobro sam prošla meni je ostavio ružan ožiljak.
Loxosceles rufescens (Mediterijanska verzija)