Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uci cete u nato malo morgen
Na ovakve uzasne stvari treba Svedska da reaguje i jednistavno to zabrani, spaljivanje svih svetih knjiga. Ovako daju prostora extremima i onda ce se ciditi otkud to??
Treba zabraniti ono sto siri mrznju naravno, pa onda nece ni doci do spaljivanja. Ako razumijes sta zelim reci.
Postoje npr tako paljenje knjiga, a isto postoji i odsijecanje dijelova tijela novorodjenoj djeci zarad mitova.
e zamisli neko na bozic ili uskrs u vatikanu zapali bibliju ....pa to bi rat bio
Ekrem Jevric je dao diagnozu za ove iz napredne zapadne civilizacije "nervoza,ne spavanje, stres i tako iz dana u dan kulturno propadaš" to su vam europske vrijednosti.
Ja bolesnika od ove zapdne civilizacije !
Srbin sam, pravoslavac, iz RS itd... Ne razumijem kakav mozak treba za ovo. Spaljivali vjersku knjigu na veliki praznik te vjere, cisto pljuvanje i vrijedjanje ljudi. Ovo nema veze sa politikom ili bilo cim, ovog lika bi neko u Banjaluci ili Beogradu zaustavio kad bi vidio sta radi, vjerovali vi ili ne.
treba biti nevjernik, što se kaže ne boj se vjernika boj se nevjernika
a sto se svi pale na knigu???? eee ali stvarno... covjek samo ne pokazuje respekt prema vjeri i knjizi... ali takvih ima i u Turskoj i BiH i u Rusiji, i u Islandu i u Peru-u--- ali za to nike i ne zna pa se i nepali---- zasto davati ovakvim uopste svoje vijeme... mmmm SVEDSKA ce uci u NATO
Svedska bi trebala i bi ce clanica Nato-a, .....
Nemoguće je spalit Kur'an. Kur'an su riječi Objave koje su zapisane u mushafima. Ovo što je ovaj lik spalio je mushaf, a postoji još bukvalno na milijarde primjeraka mushafa. Dakle, moguće je spalit mushaf, ali nemoguće Kur'an, jer Kur'an ostaje, dal u pisanom formatu (mushafi), dal u glavama i srcima (hafizi).
Spaliti jednu knjigu znajući da ima milijarde primjeraka je čista provokacija, ovo je samo izazivanje reakcije, pitanje je kakve!?
Hitler je 1933 javno spaljivao knjige Jevreske , a Šveđani 2023 opet javno spaljuju knjige.
Vilim sto ni jedan musliman nije javno spalio ni jednu Bibliju ili drugu svetu knjigu!Vama vasa vjera nama nasa!
To je djelo tajnih sluzbi kako bi izazvale muslimane.
"Mi objavljujemo u Kur'anu ono što je lijek i milost vjernicima, a nevjernicima on samo povećava propast" za ovog jadnika piromana koji suta i pali papire po ulici misleci da je unistio Kur'an Casni treba doviti jer od mrznje, zelje za publicitetom i provokacijom nista ne vidi....izmorena dusa...
Spalio je on sebe vječno
Kome se ne svidja Svedska moze birati: Truska, Afganistan, Gornja Maoca, Iran, Saudijska Arabija, Maroko. Ali kozohebi bi rado od Svedske napravili vukohebinu - NECE ICI !
Zato Erdoan kaze.nema u NATO zato