Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelskog Arapina? Pa vi znači držite u zarobljeništvu Palestinca. I sad bi se Izrael trebao šta? Počešati?
Free Palestina😯🇵🇸
trebali su vam ga poslat u djelovima s obzirom sta sve vi radite
Najveći neprijatelj Palestinaca jeste Hamas.
Armija BiH je bila legitimna vojska međunarodno priznate BiH. Hamas je pak paramilitarna islamistička organizacija koja ima sponzore u Iranu i Kataru. Nije nikakva regularna vojska Palestine. Palestinci još uvijek nemaju svoju regularnu vojsku, imaju policijske snage na Zapadnoj Obali, koje su pod kontrolom Palestinske samouprave. Hamas drži samo Gazu.
Bolje bi za njih bilo da nisu to napravili
gnusan čin nije kad oni dijecu premlaćivaju
I nas Dodik drži u zatocenistvu već decenijama pa niko ništa....
Dodik nas drzi al za ...
Palestinci su najveca mraka na kugli zemaljskoj, samo krcme lovu na racun svoje nesrece i svercaju i prodaju sve sto im se nađe pod rukom. Vozila na ulicama Gaze, Ramale, Hebrona, Qudsa su kao ona u Monacu.
Ono kad na indeksu za demonkratiju ovi imaju zelenu boju, a bukvalno ograđuju i prave različite puteve za sebe i arabljane hahhahahhaha