Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hamas da ima 5% tehnike ko kontra pa oni bi i telaviv oslobodili
Da su pametniji i sposobniji imali bi barem 20% i to bi bilo dosta.
Lavovi Gaze!
kako će nas planeta otresti sa sebe ko prašinu
Nije sve u odmazdi. Ratuje se mozgom a ne srcem. Ne vrijedi ispaliti deset raketa a za uzvrat dobijes 1000. Najgore je to sto niko ne misli kakve ce posljedice imati napaceni narod.
Strijelama protiv miševa.
kak se razbjezase mishevi
Poglavlje-koristene i ranije, naslov-prvi puta koristene, tekst - .....
Bravo HAMAS !!!
Boze pomozi, otvoreno teroristicku organizaciju podrzavati. Ljudi u Gazi pate jer se na njihovim ledjima rat vode, a ovdje se teroristi slave.. Svasta
Izgleda da su ovo dobili od Srbije, Vučić daje, samo pokaži pare
Adidas trenerka protiv najjace sile.
To braco samo ih tarite!
ključni pojam: "prvi put". do sada su njihove rakete bile bez kontrole i mogućnosti ciljanja vojne mete. neselektivno ugrožavanje civila je upravo zbog čega je Hamas proglašen terorističkom organizacijom.
ovo ce rat promijeniti totalno.
Hamas je ozvaničena teroristička organizacija, oni nemaju državu pa time ni legalnu mogućnost nabavke ovakvih sustava naoružanja. Jasno je da Izrael mora ustrajati da slomi Hamas a onda se može razgovarati s legalno izabranim predstavnicima palestinskog naroda koji nisu teroristi.
Kao prvo, Izrael nije legalan, način na koji je postao!
Bismillah.
Samo tako samo tako to srce zeli
a odakle hamasu sad ovakve stvari i ostalo oruzje ako je sve poruseno i okruzeno,nesto tu ne stima