Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema u Bosni ko protestovati vise, oni najnezadovoljniji i energicniji su otisli van.
Zasto klix ne izvjestava o eksplozijama u Birminghamu i Volgogradu, nemate dozvolu ??!!!
GAZI OPET CIZMA -(ATOMSKO SKLONISTE) Sve što se desilo Na uglu ulice Učinile su opet Plaćene ubice ref. Po svijetu Dok te volim Gazi opet čizma Uskrsle sablasti Neonacizma Sve što se desilo Na traci autostrade Pripremile su opet “Crvene brigade” Ref.... Sve što se dešava Ukidanjem slobode Podsjeća na dane Kad ljude odvode Po svijetu Dok te volim Gazi opet čizma Uskrsle sablasti Neonacizma
Eee tako to bude kad ne prihvatis igre svjetskih igraca, prvo ti namjeste proteste.
Kad vidis ovog izbusenog na slici, shvatis o kakvim se protestima radi.
Kad vidis ovog izbusenog na slici, shvatis o kakvim se protestima radi.
bjelorusi ak vam stigne demonkracija ni kruha uopce nece te imat. tak pocinje haus sa demonkracijom ka u bosni..kak god uradite uopce dobro niste uradil..sjedi te di sjedi te
Lukasenko nije igrao po pravilima koje je odredila SZO i sada mora platiti. Bolje da je pisao da svaki dan ima 200 zarazenih.
Lukašenko se usprotivio projektu zvani korona i odmah mu ubace nemire u drzavi par mocnih porodica sto zamisli to i ostvari mi smo za njih samo broj i topovsko meso.
Jasno, jebi ga nije demokracija kad netko dobije 80% glasova, al zato je trijumf demokracije kad jedna država ponovi referendum o pristupanju EU jer je bilo manje od 50% glasova ZA, a u ponovljenom referendumu se od nekud nategne 52%! To je demokracija da! Nabijem vas na neku stvar. I šta mislite da ovo nekoga iznenadjuje nakon što je Lukašenko javno objavio ponudu MMF-a od 950 milijuna USD da postupi po WHO preporukama i uništi vlastitu zemlju i vlastiti narod potrpa u karantene?
@gooUser1577048657 Doduse ne trpa ih u karantene, ali ih trpa u zatvore, a neke i u zemlju. Koja li je razlika ,pitanje je sad? Ne postoje politicari koji dobijaju 80% glasova,jer nema vise kharizmaticnih politicara, ta vremena su prosla. To ima jos samo po Africi, ponegdje u Aziji i centr. Americi i Srbiji, Bjelorusiji, Rusiji i Sjevernoj Koreji.
Goni diktatora, nema druge.
Priljepila se čojku stolica za guzicu, inače bi otišo sa vlasti.
alaj ce di ih Luaesenko da podere udri samo ove sorosove i marksiste po rebrima i bubrezima
Omladini zafalilo adrenalina, huligani divljaju iz dosade, a ne da nesto promjene. Kome je dosadno nek se izfura dzogiranjem ili cijepanjem drva starim i nemocnim građanima.Lijenost uz bijeg iz krajnosti u krajnost je najveca opasnost po omladinu BH. Roditelji da su lordovi nebi mogli podnijet rasipnistvo dijece, daj za šišu, daj za kladionicu, daj za ovo,za ono..
pendreči milicija soroševce ... neka mašala pendrek im se pozlatio.
Lukašenko, Putin, Vučić, Kim....nastavi niz!ah, da nema više 😂😂😂
Erdogan