Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada dođe rat u tvoju kuću.
HAOS in the HOUSE!
Agresora treba u glavu u Kremlj.
Udri cetalje
najjaci je naslov, Haos u rusiji. kolko godina ima ovaj tzv novinar ? nije dozivio rata ocito. kad roka danima ne prestaje. danas su jace petarde od ovog na snimku.
e ja napada i k. pa vise povrjedenih bude kod nas u jednoj komsijskoj svadi nego u ovih par miliona potrosenih...
Ovo je samo dokaz da ne postoji adekvatna PVO za napade. Ukoliko budale koje imaju nuklearke jos malo polude svi idemo u klinku
Hoce li ovo ludilo prestati??Izgide omladina dzaba..Ebo vas ratovi sve redom..
Nije džaba..... Ovo je trebalo napraviti još tamo 1947., rusko zlo gore nego Hitler, samo eto, bili su na pobjedničkoj strani pa ih nitko nije dirao.
Ko to kuca da nije slucajno MECKA.
Smijesno je kad se objavi kao senzacija kad poneki dron udari na Ruse a ovamo ih Rusi lupaju na sve strane. Ukrajinci masovno dezertiraju jer im je drazi zivot od slave Ukrajine i Zelenskog ali to se moze procitati samo na objektivnijim sajtovima.
Ko dezertira od Ukrajinaca de zivota ti navedi? Jedino par uhljeba koji su bili nespremni za situaciju koja ih je zadesila dok kod Rusa imas na stotine hiljada dezertera koji cak mijenjaju spol nebil izbjegli ratiste
Kao sto su ruski i srbijanski sajtovi, to zelis reci debilcicu jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda Wagner promjenio stranu.
Sami sebe napali da bi okrivili Ukrajinu 🤔😉
Ubise ukrajinci kruv u KGBnakotu - PREKRASNO !
Lijep prizor
Udri po fašistima
Chetnici naučili da se popnu na brdo pa samo da oni maltretiraju civile. Probajte malo sopstvenog lijeka
Neka malo i agresori osjete šta je rat!
🇷🇺🇷🇺
Nedaj agresorima da spavaju, da smo bili pametni imali bi i mi do sada neko rjesenje za bombardiranje beograda, zlu ne trebalo. Samo tako se radi na miru i opstanku.