Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ko vlada Amerima.Nema svoje misljenje.Buduca predsjednica.
Ima ona svoje misljenje ali kometirati na ovu temu prije izbora je nizak IQ. Ako nesto poduzme poduzet ce kad je izaberu, nece sigurno sad. Vrlo nepopularna tema i to sto radi je dobro jer ako bi kometirala tramp bi imao mnogo vece sanse da pobjedi a to ne ide u prilog nit njoj nit demokratama a nit palestincima.
Ne zna ova dje bije. Marioneta duboke drzave.
Ovo me podsjeća na onu priču o carevom novom odijelu. Svi znaju i vide da je car gol ali niko ne smije da izgovori istinu.
Pacovi postavljaju i jedne i druge. Nisu tzv kandidati baš imuni na pare i ucjene. Obje vrste su na istom kazanu i istoj se ...čkoj jami.
Od dva zla se ne može ništa odabrati.
Jbt ova i na CNN-u trokira, to bi isto bilo kao da Vučić trokira na Pinku..Nije ni čudo što je na FOX-u doživjela totalni debakl.
Svim bosancima u USA da je jasno da bi komentar bilo kakav ugrozio njenu sansu za pobjedu. Ne kazem da ce poslje sto bude izabrana uraditi sta treba a to je da rijesi problem palestine ALI znam sigurno da ako komentira na tu temu prije izbora... NECE imat nikakve sanse na izborima.
Ovdje nije stvar sta vi ocete nego sta ona mora jer u protivnom bi palestina mogla skroz nestati. Ne nasjedajte na desnicarsku retoriku koja se usmjerava protiv vas.
A Trump je bolji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja samo kazem AIPAC ko nezna nek provjeri na internetu americki izbori sluze samo kao dekoracija
Nema veze B0shnjo je uz tebe
Boshnjo ti je uz mmrine kato libanske G uzo ve...
pa c i f u t k i nja i finansira p o o lj e
Retorika, nivo domaćice i to one malo slabijih govornih vještina. Oprostite domaćice, vi ste carice :)
Ehehehe mogu i panj da stave u stolicu da im bude predsjednik i tako nista ne odlučuje
Može odlučivati ako hoće, ima izvrsne naredne, naravno ako ima muda da se suprostavi sistemu