Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači vreće su spremne
Oboje su na jaslama futalja. Znači, dođe isto.
Kako lijep raspored zuba...
Kakvo zaglupljivanje javnosti. Izbori na kojima možeš glasati bez ličnog dokumenta su veća prevara od naših
Ko ti je prodao tu foru i popusio da mozes glasati bez dokumenta i da mozes glasati ako nisi drzavljanin? Ako imas ikog u americi pitaj sta treba, moras biti registrovan a da bi bio registrovan trebas biti drzavljanin. Da bi se identifikovao treba ti licni dokument. Prevara moze biti poslije toga isto kao i kod nas, ali to sto pricas su price za one sto vjeruju sta god im se servira iz conspiracy theory izvora.
Dr. Jill Stein do pobjede! Bošnjaci u USA njoj dajte glas, jer je to jedina promjena. A Kemala ili Donald, to je u suštini isto
Uranile StašeU Jestel se naspavale??? Jel se ukazala Djevica Krišto ili Krvo U sti Sra Njo??? Vidim prvo ste ujutru d....li na Trampa a sad botujete za njega.
Jes sad će ponovo glasati za vas. Vi koji ste zapalili planetu. Jedino znate da prodaje te oružje. Zavadi pa vladaj.
Predala se unaprijed.
Znači da Haris gubi izbore.
Like
Šta pa da opet ĆETIRI SATA. ne pada mi napamet. Marinko Ćutuk.
na Bosanskom jeziku se kaze historija a ne istorija.
Ne budi sitničar
Iduća godina je godina ratova i kataklizme. Evropa će na našu žalost najviše stradati, to su predviđanja Nostrdamusa a to se i poklapa.
Nema šanse da ova pobjedi Trumpa.
Trump pobjedjuje, a tek ce onda ci fu ti da povilene i dobiju krila.
Gospođo, otkud vi znate za šta su Amerikanci spremni? Izbori su tu, i Amerikanci od vas dvoje nekog ce izabrati, i to je to. ne morate to biti vi, a ne mora biti niti Tramp. ono sta je sigurno od vas dvoje neko ce pobjediti : )))