Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos joj je preostalo da izjavi kako podrzava abortus
Tuka je paglu ko noć, al' eto to je taj trend pred raspad američke imperije Donald, starac Džo, Kamala ... otprilike kao i pred raspad rimske, konja za ambasadora i slično.
kamila je svakako izgubila
kmee č e d o gotov je Trump
Izbori u americi ko i u BiH. Nemaš na koga normalnog i poštenog da glasaš.
Halo komšija, selam alejk đe si hoš na kafu? B um bu m...... Džen aza.... Tako je to u njiha.
Ona hoće da bude predsjednica a daje izjave s kojim podržava zločin! Po američkom zakonu na provalnika koji nije naoružan i s time ti nije dokazano da ti je ugrožavao život ne smiješ pucati uprotivnom ćeš odgovarati za ubistvo!
Cak i ako ima hladno oruzje a imas prostora da pobjegnes,a ti se odlucis da ga upucas,kriv si.
ova oprahova ima 5 centi sminke na sebi
Ova Kamala i Oprah isto kao kada je Vucic u intervju sa Jovanom Jeremic. Obicna farsa i cirkus predstava za isprane mozgove.
mora da kupuje glasove. Svaki joj ge bitan
Nego sta nego upucan hahahahha
nesmotreno iskrena
No Comment Harris....