Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali niko nije kao cionisti, oni sa 10 raketa na "vojne objekte" u6iju najmanje 100, a Iran i Hezbolah sa 400 jednog .
koliko je bitno gadjat jos bitnije je ciljat
S tim da i taj jedan nikako da bude Jevrej. Iran kad je ispalio onih 180 balističkih raketa, ubio Palestinca u Jerihonu. U aprilu kad je ispalio sličnu salvu, ubio djevojčicu iz beduinskog (muslimani) sela. Hezbollahov pak najveći "učinak" je ubistvo 12-ero djece koji su Druzi (isto muslimani).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemaju oni sta dole vise obiljezavati,sto su obiljezavali,obiljezavali su pakuj kofere lagano!
Pucaju i na UNPROFOR (tj UNIFIL).
ukraina je njihova druga obecana zemlja
Ima snimak sa Rumunskog aerodroma koji je krcat ovim tkz izraelcima, napuštaju zemlju masovno.
Izrael na granice iz 1967 .god.i miran Bliski istok.
Pristace na to onoga trenutka kada im USA uruci raskid ugovora. Tada ce platiti za sav nered koji su cinili decenijama prije.
Jest toliko su napali da evo u Haifi svijet se kupa na plazi.
ti vidio jel
Jedino najbolje rješenje za sve ovo. Da se čitav arapski svijet, okrene protiv ovih što su počeli. Pa ćemo vidjeti, ko bi izvukao deblji kraj..
Presrela projektil ispaljen iz Libanona??? 1 projektil ispalili samo (ostalo su dronovi)???
Hezbollah udara vecinoma i precizno vojne objekte a ne civilne. To znači da tu sakriju štetu i svoje mrtve vojnike. Dok izrael samo i vecinoma civile i unistava domovo i ceste trgovine..
Kad se diktatorska glava usija i kad misli da je on No1 jer ima podešku
Dugo će se ovo smirivati. Mnogo žrtava, mnogo "svojih" želja.
Ne može Hezbollah koristiti izraelsku taktiku, jer izraelska taktika se zasniva primarno na preciznim obavještajnim podacima. Hezbollah preko google eartha nešto nađe, unese koordinate toga u dron i kaže - evo i mi smo profesionalci, gađamo samo vojne objekte. Ono za 12 djece na igralištu nam se omaklo, jbg.
Ti znas sta Hezbeollah radi i kako! Hahahahaha
ako su proxy irana onda ne koriste oni google, preko irana idu satelitskim navođenjem na charman 1 ili noor.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Promašili su, a krhotina granate je očešala brk radnika tvornice. Po njegovim izjavama osjeća se veoma sretno i smatra da je ovo Božija pravda
Volio bi ti da je tako :))
Roke koke!