Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada je Izrael u pitanju, zaista nijedan komentar gdje se izrazava misljenje ne moze biti objavljen. Ako je ovo sloboda govora onda sumnjam u vasu slobodu izvjestavanja.
Cenzura je nevjerojatna svugdje. A narativ koji su stvarali često je i sam kontradiktoran. Npr. rakete koje se ispaljuju na njih kao ne bitne su , kao ne prave nikakvu štetu. A , preko 60.000 kompanija je bankrotiralo milion raseljenih sa sjevera, i uostalom evo vidimo da ipak kupola je zatajila, i otpor se nastavlja
Jarane ja ne kontam kako su raja ovako paglu..pa to nema veze sa Izraelom probaj isto pisati i protiv bilo koje druge drzave isto ce ti biti...ne radi to neko iz klixa nego sam kompjuter/robot/program protiv bilo kakve 'mrznje''...
Uvijek tako, Izraelu ko fol niti jedna raketa ne moze doci. Nesto procuri preko X platforme, ima toga jos nego je sve cenzurisano. :)
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Jedna raketa pogodila selo
Probili ruskim raketama. A rusi im da pokazu amerima sta imaju.
Da Hesbollah ne čini štetu i da nije toliko jak, zašto bi onda slali američke i EU trupe? Čak se i njihovi vojnici bore za IDF... Nema gazije u dušmana!
ne diraj mosad imaju ljudi pravo da se brane
Sace Brkica ustat i to rijesit, ako nije mogo prije
Smijesno..nista bez kordiniranog napada sa svih strana..i jos kad bi Turci imali malo vise hrabrosti..
Nisu ušli u Liban. Lažu. Još su se povukli u pozadinu zbog granatiranja.
A K O B O G D A Tako Svaki Dan
Hesbollah je vec rahmetlija... Povuci pouke, moramo bolje pratiti naoruzavanje u regionu da nebi zavrsili kao Palestinci.
E kopneno su najebali
E kopneno su najebali
4 granate pa u Sarajevu kad padnu 4 granate miran dan bio primirje
Jesu li pogodili?
Jesu ko ja:)
Pogodili vazduh!