Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elhamdulillah
Izrael od 500, obori 498 raketa! Arapi ispucavaju petardu. Pogode kupolu na stupu, ni stupu ni kupoli nista.
Svaka čast Hizbulahu, oni su Allahova stranka, sljedbenici najvećeg junaka islama - hazreti Alije, r.a. To su borci!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zar neko zaista misli da će nekakvim polovičnim vijestima umanjiti očigledne gubitke Izraela? Čuj lansirane rakete, kao ne zna se šta je bilo dalje? Zna se vrlo dobro; ono što žele pogađaju. Famozna kupola odlazi u historiju...
Famozna kupola i ne obara sve rakete vec samo one koje padaju na naselja.Sve sto en ide direktno na naseljeno podrucje,iron dome propusti.
11 vojnih baza nije malo, centar Mosada koji je u samom telavivu, ratni brod, mnoga skladišta i vojno-obavještajna oprema, sjever Izraela je bukvalno paralizovan svi njihovi stari vojni analitičari govore o potpunom krahu
Udrite kako god možeš
Allah vas nagradio braco, samo nastavite. Skoro svaka ispaljena raketa prema Israelu je oborena , ali svaka ta raketa je povukla nekoliko raketa koje kostaju hiljade dolara. Tako da za 500 raketa Israel ispali sigurno 2500. Stim da su israelove rakete sofisticiranije i mnogo vise kostaju od raketa kije Hezbolah ispali .
Pripadnici bošnjačkog naroda su zadovoljni.
Poštujem Hezbolah što velikoj većini slučajeva pogode vojne mete a ne civile.
Ravnaj!
Cioni su fertik priča, piši kući po japanke
Deri dok ih ne podereš, nema stajanja, samo deri!
You make me proud !
Samo rokkaj, bolje ne zasluzuju.
Sta je s kupolom nasli ljudi slabu tacku
Sjever Izraela nece vise nikad biti naseljen, zato istrebljuju Gazu da nasele svoje, uz nadu da je Egipat kooperativniji od Hezbolaga, a na sjeveru ce ostati pustinja.
masalah nesto i prode
Hezbollah, Huti i Iran za primjer mnogim prodanim dušama iz arapskih zemalja. Uvijek uz Osovinu otpora!
Jel Natanjahu izasao iz bunkera, znal se sta?
AFERIM