Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa rekoše li ista ? pogodi li ijedna?
Rekli bi oni, ali ne mogu od stida!
Nece oni nikad reci da je i jedna pogodina to bi bilo ponizenje za nuih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da su pogodile, ne mozda sve al vecina, imate na telegram.
dok ne budu pasale na Haifu, Tel Aviv, nema od toga ništa. Oni njima gađaju Teheran, Bejrut kad hoće, a ovi gađaju njive.
Samo rokajte, braćo
Preliminarni napad? Nema od tog ništa! Nisu oni dovoljvno snažni da teže naštete modernoj Izrealeskoj tehnologiji, pa stoga ne čude izgovori ovoga tipa. Ja bih volio da nisam u pravu, ali nažalost, Izrael je puno nadmoćniji...
Aferim
Ovako i lešnjo Bo Fudo Deen pokušava da pogodi njegovog čađa, a ovaj mu sve obori i onda nastaje mujezinski vrisak i plač. Tako i ovi što najavljuju "drugo poluvrijeme".
p o s e r e m ti se na babinu pregaču i taj nick. k r m e p r l j a v o
uporabu? dragi autoru, kada koristite google translate, bar stavite Bosanski jezik, a ne Hrvatski.
Šta je to "bošnjački" jezik?
Pa autor ti je hrvat
po ovom clanku rakete jos su u zraku i putuju
Klixe ništa se nije desilo
Je li dosla do aerodroma?
Gradonačelnica Benjamina u žalosti..........
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
pa jel pogodila raketa il nije?
Hahahahah
Haha, dobro sve smo naucili o bazi nego gdje je info da baza nije pogodjena i da su sve rakete oborene i da se Hezbolah opet po milioniti put obrukao i da nije nista postigao osim novog razlog za novi IDF masakr nad civilima Libanona.
Ako puknu u zraku ko prskalice. Što znači da nema fajde. Pucanje u prazno.
Dali vi mislite da ove rakete koje liban ispaljuje vec godinu dana nijedna vonjika neubije.. ubijaju oni njih al mediji to kontroliraju i u svijet ide poruka bacaju na livade