Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavna taktika je napraviti Izreal nesigurnim. Stalno sirene, stalno neka panika. Veca je steta sto je stalno nesigurno nego sto ce pasti negdje i nece nista unistiti.
Lažne vijesti koje Izrael plasira da bi opravdao svoje zločine protiv golorukih
Hahahaha
Bosnjo misli lazne vijesti
mashallah
To to
Znao je brkica koga treba trati
Cuj nasta su oni spremni bili da ugradjuju eksploziv i kako kaze amerika oni nisu teroristi.
samo vi kupujete ajfom i slično, sve vas tzv Izrael špijunira i može isto ovako
Relano nisu trebali zadirkivati izrael i podrzavati hamas. Zao mi je svih nevinih sto su stradali i s jedne i druge strane ali treba nekad biti pametan ..
Ha! Čuješ, Hezbolah "uzvraća"! Kako to gordo zvuči! Uzvraća taman koliko lešnjo Bo Fuad Fudo Zaima Backović Deen "uzvraća" crnoj močugi.
HJUGVGTT ETT IH VM @ djesi jovane nismo te prepoznali. Jel ti radovan nasao krmke??? Ooooo jovaneeeee
neka mashallah
Ogromna razlikaje kad je terorista pojedinac u odnosu na to kad je terorista cijela drzava i kad to bezrezervno podrzava kolektivni zapad na celu sa USA: To je tek strasno.
Udri.
hezbolah je gotov. izrael ce u prdstojecem napadu osvojiti sve do bejruta
paznja,paznja k e r ujeda
The Jerusalem Post: https://www.jpost.com/diaspora/antisemitism/article-820632
Sad će ajfoni da puknu
Otkud Liban u priči, zar napad 7. oktobra nije napravio Hamas, iz Gaze? Netanyahuu treba rat da se spasi zatvora ("konačna pobjeda", kako on to zove), u koji na sve načine pokušava uvući Ameriku.
Cuj otkud!? Pa nakon ulaska u Gazu Hezbolah raketira sjever Izraela non stop i sad Izrael prelazi u kontra napad malo jaci.