Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ih podrzava iran a ne izrael
Pa i piše da ih podržava Iran. Nećete ni da pročitate, samo znate napadat'
Ne pise slabo čitaš pise da podržava izrael i jedva čeka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta vise laprdaju te hoce te nece nek se pridruze konacno
Poznata mi ova recenica iz obrambeno oslobodilackog rata kod nas odnosno agresije na nasu suverenu zemlju BiH doaze dvie tri nove brigade iz vana Prva skandinavska i druga Njemacka mi cekali cijeli rat ..oni dosli tek poslije rata 1996 kupili boracki staz osigurali invalidnine stanove skode fabije
Svi spremni a nigdje nikog!
za sve što se dešava na bliskom istoku je kriv BRKICA da je odradio posao kako treba sad bi svima bilo bolje....
Ne treba biti previse pametan pa zakljuciti da ovo vodi ka trecem svjetskom. Niko ne popusta,Rusi nedaju osvojeno,Ameri podrzavaju Ukrajince da vrate svoje uz to da udju i u NATO. Rusi i S.K. napravili sporazum , Kina , zna se. Izrael uz pomoc Amera pobi Palestince : pa sta ocekivati, mozda mir?
Sve Sto pisemo u Komentar AI prati i sve se biljezi. Hebem vam tetku androidsku gugl, vatsap, fejsbuk, i co.
Što bi rekli inšalah i elhamdulilah hahahaha
Nista sve te hrabre momcine postroji i posalji na IZ da se sukobe sa vojnicima a ne ko chkapi se kriju medju civilima i koriste ih za zivi zid.
šta se do sad čekaklo
100 miliona Arapa je spremno! Napisati pamflet i gledati svoja posla.
Nacisti se moraju zaustaviti
Ćerajte tu demonkratiju od vas, to je centar zla na istoku a proteže zlo na čitav svijet
Pa šta više čekaju, neka se uključe odmah....
Libanu je dosta vise da im od Bejruta prave rusevinu, ali ako ne mognu izbjeci imaju dobro iskustvo u nizu slicnih ratova i tu je Hezbollah vrlo opasan protivnik koji ima podrsku u tehnici iz Irana. Procjenjuje se da uvijek imaju oko 300.000 sofisticiranih projektila. U slucaju otvorenog rata to bi bilo pojacano.
MUP obavezno i pokusaj pod krivicno dijelo staviti!! Ima bolesnika komentare pokazuju
Uz božju pomoć protiv sotone, sretno momci