Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ovi konačno pomire sve ode u drugom smjeru.
ma.da otkrivaju USA sta imaju
Ko je imalo upućen u svjetsku politiku a ne istu promatrati isključivo navijački, znao bi da je npr Saudiji draži i Izrael a kamoli Amerika u odnosu na Iran.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dao Bog da zaborave na razlike i da se ujedine protiv usa i isr zlotvora !
Tebi će kao biti bolje ako se oni ujedine? Ti si sine pod šapom zapada, shvati. I tvoji sunarodnjaci, nestrpljivi zbog kaskanja BiH na putu u EU sve više predaju za vize za EU.
Pa znaju ko je sljedeći poslije Palestine, isto sto Kina zna da je poslije Rusije, zapad ne ljudi vec te elite su zlo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zna se da je Zapad gurao Saudiju u netrpljevist prema Iranu, Iran je svo vrijeme htjeo najbolje odnose sa Saudijom ali nisu im dali mocnici, sada kako su oslabili Zapadnjaci e sada Saudija je omeksala prema Iranu i Iran kaze napokon mozemo napraviti dobre relacije u svim aspektima pa cak i vojnotehnicka saradnja, Zamislite blok Irana,Turske,Saudije,Pakistana,Egipta,Indonezije,Iraka,Jemena itd..,.
Opstanak je u pitanju. To konačno svi tamo uviđaju.
Nikad
Vidjela Saudija da bi im Natanjahu i Amerika mogli postaviti rampu i naplaćivati Hadž a tamo se obrću ogromne pare
Nije Iran valjda toliko naivan :)
(FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P) = iz ra el
Kinezi....
dok ih amerika i izrael ne zavade
Aferim insAllah
ma Saudija je de fakto Israelska kolonija
Saudija i Iran su isti neprijatelji kao i Izrael i Iran.
To oni lafo smiju bez da Zapad odobri.
Otkuda im ideja bas sada bas u ovom trenutku da vjezbaju? Vjerovatno ce na vjezbi razmjeniti cvijece i poklone cime ce otpoceti/zavrsiti vjezbu, potom zajednicka molitva bogu da pokazu koliko su fini. Mislim da su tako uvijek radili, ali ne znam, samo nagadjam i pretpostavljam, cini mi se da to tako ide kod njih. Svje je uvijek isto kod njih isti zakoni uvjek, ista tehnologija, u svojoj drzavi stavljaju veto nad ljudskom inteligencijom a zavise od uvozne inteligencije.
Da ponovim, u svojoj drzavi stavljaju veto nad ljudskom inteligencijom a zavise od uvozne inteligencije. Bas kao i kod nas. Koliko PARAZITA imaju u drzavnim vlastima takvih drzava skoro je nemoguce da jedna kreativna ideja koja bih rijesila glavne probleme zagadjenja, cesta, vodovoda nema sanse da dodje na pravo mjesto i bude saslusana. Ako je 'balkanac' Djokovic dokazao da je najbolji u tenisu, svaka drzava bez obzira koja da postupa kao Djokovic...
g l u p jos i r e t a r d i r a n si
Vidja Dall Varesanovic ogtiso u umjetnike, kakvu je samo sliku broda nacrto :grin
Samo jedinstveni i ujedinjeni muslimani svih zemalja mogu napraviti nešto veliko. Uvijek će mi musliman iz Irana i Saudijski Arabije biti bliži, draži nego neki pripadnik drugih konstutitivnih naroda u BiH, i ovih iz bivše Jugoslavije što smo sa njima u nekakvom bratstvu i jedinstvu živjeli.
nije musliman genetika jarane