Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ujedinjavanje. Nisu svjesni zapadne moći, kao i samog Izraela. Izraelci su nikakvi ratnici, ali imaju vrhunsko oruzje.
ljudi nemaju izbora
Kakav ba zajednicki front, u Gazi ginu a na Z.obalo jedu leblebije
Ko im je vodja, zn00l se sta?
on je samo jedan u nizu koji je govorio o unistenju Izraela. Od mufrije Jerusalemskog, Nasera, Arafata, i jos mase njih koji su sad pod zemljom . Samo se naukom moze boriti protiv tehnoloske sile.
Kada se dogovorite samo reknite ko vam je vodja lmao
ohani malo k e r u
ujedint ce se mozda jedino u komentarima na klixu
Ujedinjeni su vidimo jako Kabirići u naslađivanju u bi ja nje m dj e ece u Ga zi
Zanimljivo da kod svih tih poginulih lidera Hamasa i sličnih organizacija koje Izraelu daju alibi za zločine nigdje nema tijela. Da možda ne dobiju novi identitet nakon što odrade posao.
ima tijelo, raznijeli mu dio glave, ruku i prst osjekli :/
Znači neprepoznatljivo
Svi su oni vodje jer su spremni zivote svoje dati sa osmjehom, okupatori nisu, oni zele uzivati osvojeno. Abbasova umeksana politika ih je dovela do ovoga.
Naravno da treba da se udruze , od dana osnivanja oslobodilackih frakcija trebale su skupa da djeluju
Šehid Yahya Al-Sinvar: Da li svijet očekuje da se dobro ponašamo kada nas ubijaju? Da nas zakolju a da ne ispustiš ni zvuka? Ovo je nemoguće. Odlučili smo da branimo svoj narod svim oružjem koje imamo.
Klix je postao hamasov simpatizer ... bola sta nas briga za bliski istok da nam malo ko krade ko vara i slicno u bih
Nemoj da bi.proslo sat vremena da ne pisete o Jahji:)
Pa bila debata u Gradskom vijeću da se proglasi dan žalosti. Prijedlog jedva oboren. Čak i u trojci mišljenje bilo podjeljeno. Kud ćeš više.
Nabavite još koza
ovi ratuju tamo vec hiljadu godina a i više, nema njima pomoci
po Ulicama njemacke mozda ili uk a nepiste ovdje koliko ovaj arapa u bjo