Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedan rat gdje je samo jedna strana naoružana... Molim Ruse da nekako dostave i potlacenoj strani
Rusi jedva svojima dostavljaju u svom dvoristu, a ne nekome puno daljem...
Zbog AI koja ne razumije sarkazam i ironiju ne možemo više komentarisati da ti komentar ne banuje.
ko tebe kamenom ti njega kruhom
nemaju rusi odružja ni za sebe, još malo i nestalo
oni sebi nemogu pomoci vise
Amerikanci su izgradili ovu civilizaciju od tamo 1900te i mi je uzimamo zdravo za gotovo i velika vecina mrze amerikance i tu toleranciju i suzivot svih. A ako unistimo tu americku kulturu tj. zapadnu, moglo bi proci i po 10 hiljada godina dok se ponovo ne pojavi sloboda. Tragikomicna situacija gdje svi mrze na zapad a isti sele na zapad jer imaju slobodu da zive i zarade tamo. Eto kine pogledajte, Koreje itd.
suplja prica. istrijebili Indijance. jedini bacili atomsku. izazivaju ratove svuda u svijetu da bi crpili naftu a pod okriljem borbe protiv terorizma. nas ostavili na cjedilu.
Sasvim logično, zaigraće mečka i pred NATO vratima, velika i opasna mečka!
Pun kamion lade nive 1.7i plin,dva moskvica i jedan aleko! Hahaahah
Ovaj pjano opet presaugao izgleda. Nekako sam ubjedjen da su Ameri otišli toliko daleko da znaju šta je Putin doruckovao jutros, a da ne pričam o svojim ljudima u taboru Rusa, jer svaki krivi korak će ispratiti, na kraju, u svoju korist.
Upravu si. Amere više niko ne može preteći. Ni Rusija ni kina zajedno. Ameri mogu samo iznutra pasti. Kupili su svu pamet svijeta.
Itekako ce slati... zivi bili pa vidjeli
ovdje vise nema intelektualnog I razumnog objasnjenja ili djela nego izgleda samo lijecenje kompleksa ego manijaka
daj hutima
Kad ovako budete 1% pisali protiv chifhuthanherha nešto bi i rekao a ovako BoLi Me 🥒
Ne znam šta ti čitaš na Klixu, ali ruku na srce, pišu i te kako