Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva CIA, oni samo prave zabave u drugim državama, ne rade oni ništa loše. Sve su to fini ljudi poslani od još finijih. Šta koga briga kako je u njihovoj zemlji pa da im nameće nešto..,,pa i kod nas se niko ne petlja izvana, a pogotovo ne Amerika.
Holivudski scenario??? Inace, poznato je da Cia ne petlja po drugim drzavama.
Pa CiA je ubila i svog predsjednika zašto ne bi njihovog
Maduro, Lukašenko, Putin, Kim Jong Un... fina neka raja.
EVO jos jednog Vucica i Dode:-) Interesantno, svi diktatori misle da mogu radi sto im se cejfne, a drago i dugo zivjeti dugo u bogatstvu, dok je narod sve sitomasniji i siromasniji.
Pa da su htjeli odradili bi te u roku od 24 sata
Prepisuje od Vucica i Dodika.
Prije ce biti da jeste nego da nije.
mene čudi da tebe nisu tvoji, s obzirom šta si uradio od države, plus zadnje izbore jednostavno ukrao da je u Venezueli dobro ne bi ih milion preselilo u Kolumbiju
@Suhret: A Amerikanci im naprotiv zele samo dobro i prosperitet, i uopste nisau zainteresovani za naftu, zar ne?
Bivši vozač autobusa upravlja čitavom zemljom.
senilni starac upravlja najvecom silom na zemlji ooops c i o n i w t i
@oxotxzoxpzxzpcpzcpz: Ko upravlja Amerikom i Njemackom, ovaj je zlatan, barem zna autobus vozit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)