Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ko su iskrenu muslimani o vi štovatelji islama po mjeri kraljeva.
mi smo odlicni za razliku od vas koji finansirate napade na Palestinu
Realno, ovde više štete za okoliš nego neke koristi za Palestince. A naljutit će uskoro i Egipat jer brodovi već zaobilaze Sueski kanal od kojeg Egipcani ubiru milijarde. A trošak vožnje oko Afrike ćemo naravno svi platiti.
Rekose da su Huti zaostali, i imaju samo koplja kojim probadaju brodove...
iran ih oskrbljuje raketama i ratuju preko te zaostale sirotinje. šta konkretno iran ima od oštećenog ili potopljenog grčkog broda, nije mi jasno, a pogotovo ovi huti koji nemaju dodirnh tački s ratom u izraelu.
Svidjelo se nekome ili ne ja podržavam Hute 200%
Dok se ne okupi koalicija pa ih vrate u kameno doba.Nece nista biti dok izbori ne zavrse u Americi a onda ide vracanje demokratije.Pregazit ce ih Amerikanci kao plitak potok ali nas narod voli da romantizuje.
Ljudi imaju muda da se usprstave svijeskoj mafi!?
Tijekom oluje???? Koji je ovo jezik??? Zbog cega nam se namece ovo???
a kako se to kaže po bošnjački?
Neka neka, brinite se za okoliš ali za djecu Palestine ne morate.
Selam za Hute
Jesu meni ovi Huti kul.
Zasto KSA, UAE, Turska i....nista ne rade jos sarađuju sa agresorima......prodaju im nafte hrane i otvaraju im zracni prostor i jos uvjek imaju diplomatske odnose sa agresorima
Nisi informisan sto se Turske tice, oni su obustavili svaku trgovinsku saradnju s agresorom.
Odakle ti ta glupost???
Jel vam sad jasno zasto Iran bezrezerve podrzao Hutia iz Jemena u agresije vise arapske zemlje protiv njih .....
Gdje su nam eko zelenii, Bill Gates, Greta Tuborg i ostali agendasi da malo ovo srede pa vidite li kolika su ovdje zagadjenja planeta. Ahh da pa ratovi ne zagadjuju okolinu jer u ratu vas neko lagano upuca ako balite o zagadjenjima. Zanimljivo niko ne govori o zagadjenjima u ratovima i vojnim akvcijama
Za razliku od Iranaca koji več 20 dana najavljuju osvetu huti jednostavno bez najave udare na izraelske pomagače
Ono, kao, Huti tj. Ansarallah nije u koordinaciji sa Iranom?!
KSA, UAE, i jos placenima iz 5 arapske zemalje vrsili 7 godina agersija na Jemen i nisu im nista mogli, jer Iran dao bezrezrvnu podrsku bracama Hutia.