Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad nam trole ugase daljinskim.
koja si ti budala..
Hahahah ali kraljevi stave Lihtenstajn kao neprijateljsku drzavu, a povrsina Lihtenstajna 160m2 i nemaju niti jednog vojnika u drzavi..
Inace jedna od najmirnijih drzava na planeti... Cudni su putevi rusofilni
Klixe da vam nije promakla vijest da sankcije EU na uvoz energenata i hrane iz Rusije nastupa tek u augustu? 😉 Dokaz da je EU konacno kapitulirala?
Nejasni su mi ovi bjelorusi...generalno nejasni, ne samo oko ovog rata
Belorusi su bili najbolji borci za vreme Sovjetskog Saveza.. Tako su isto muslimanima nejasni Bosanci koji podrzavaju Nato i Ameriku koja pravi ratove.. Sta ima Nato da okruzuje Rusiju? Zna se da Kina nece dopustiti pad Rusije jer bi to znacilo da je Kina sledece, takodje i Indija.. Zato ce Azija stati uz Ruse, a Azija je jaci kontinent u svakom pogledu od Amerike
Nesto danas slabo clanaka od Ministarstva istine iz Amerike