Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se cini da samo civili ginu i niko vise.
u kojem ratu ne ginu civili? de navedi te ratove
Ginu u svakom ali ovi ne prave razliku izmedju civila i vojnika ili borca kako god u tome je fol.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koliko ovih arapa radi za izrael o tome mozemo samo nagađat, jer sve informacije cure iz uskih krugova. to govori samo kako su lojalni narodu iz kojeg poticu
Šta kažu gazde, Klixe, je li morati pisati "Izraelske ODBRAMBENE snage"?!
Jasno je kao dan da su ih obavještajno izbušili kao švicarski sir što se znalo odavno pola tih Hezbolahovih pripadnika su izraelski špiuni.A i potezi Hezbolaha gotovo po pravilu služe da pokrenu odmazdu na civile ili kada je Natanjahu u političkoj krizi oni se aktiviraju ispale neke rakete na neka brda i to zataška nezadovoljstvo i rastjera proteste.
Ne mozes pobijedit ljude koji zive da bi umrli!
Nas ima oko 2 milijarde, ne merete nas sviju pobit.
Pa ti napadni Izrael. Samo probajte.
Pa ti napadni Izrael. Samo probajte.
Viva Ukraine, Viva Zelenski, Viva USA
Mislim stvarno pa dokle više. Dali treba biti pretjerano pametan da uvidiš ko god je, od 48 pa na ovamo, napao Izrael, ostao je bez dijela sdvoje teritorije. Prvo Palestinci, pa Sirijci, pa Jordanci, pa Egipćani ( njima je doduše vraćeno izgubljeno kejmp dejvidskim sporazumom), pa opet Palestinci e sad će Liban uz zdušnu podršku Hisbalah-a izgubiti i oni!
Alzir je jos duze bio pod okupacijom pa je okupator bio prisiljen napustiti zemlju. Isto ce biti i sa Palestinom. Glavni nedostatak kolonizatorskih rezima je da kad-tad ostanes bez novca koji finansira okupaciju.
Hizbullah osim sto brani od "izraela" mora i braniti i od svih zaladne ambasade u Bejrutu koji danonocno rade za "izrael"
IDF teroristi već stoti put lažu kako su pobili ove ili one. Do sad su, po njihovim pričama, porazili 267 hamasa i 345 hezbolaha i sve živo zauzeli
Samo derite..
Jel' to iz iskustva????
Šta mislite Bošnjaci da li bi bošnjakinja bila gradonacelnica Sarajeva da je jevreja u Sarajevu 400 hiljada, a Bošnjaka 400...da li bi sdp (ako bi ga u tom slučaju i bilo) uspio instalirati Bošnjakinju kao gradonacelnicu???
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Ja više ne smijem ni spomenuti Izrael i židove-:)))))
Treba ti ba, da nisi p.kod kog njih
Ideologija se ne može pobjediti, obično naslednik bude još radikalniji
Puni struke i stručnog mišljenja ej ba Lu... svijete
Sjećaj se onoga što ti je učinio Amalek dok ste bili na putu pošto ste izišli iz Egipta; 18 kako te dočeka na putu i pobi u tvom zaleđu sve nemoćne kad si bio umoran i iscrpljen jer se nije Boga bojao. 19 I zato kad te Jahve, Bog tvoj, smiri od svih tvojih neprijatelja naokolo u zemlji koju ti Jahve, Bog tvoj, daje u baštinu, izbriši pod nebom spomen na Amaleka. Ne zaboravi!