Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kraja je Bio Borac za Slobodu Palestine i Svoga naroda !!!!!!
Na stotine njihovih najistaknutijih vođa su završili ovako od njihove ruke. Ali to uopće ne slabi otpor, nego ga čini još jačim i odlučnijim! Ove udarce koje im zadaju , to je bilo nezamislivo prije 10 godina. A šta bi se desilo da još nisu izdani od strane arapskih zemalja??
Mislim da će se Palestincima ove žrtve isplatiti na kraju. Nezamislivo je bilo kritikovati Izrael prije 13 mjeseci. A danas se već razgovara o sankcijama. Naravno izdajničke vlasti iz arapskih zemalja (to jest Arapske nametnute trojke) rade posao radi kojeg su i nametnute
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jednostavno je: vođu ubiti možete, ideju nikada ZA NIKADA
Ne zaboraviti iz našeg iskustva: i Safet Hadžić, i Mehdin Hodžić, i Hajrudin Mešić, i Nesib Malkić, i Adil Bešić, i Mithad Hujdur, i Safet Zajko, i Enver Šehović, i Izet Nanić su poginuli u sličnim prilikama i sličnim okolnostima kao Sinwar. Pa evo BiH još postoji, Beglerbeže, a i Bošnjaci u njih - bili su tu i prije vas a biće ako Bog da i poslije vas. Isto kao što su i njihove žrtve nama donijeli slobodu i mir, i Sinwarova će Palestini.
Vi sve vjerujete hehehe cuj maskiran u sred kuce
Heroj Palestinskog naroda
Ovo je bio palestineki Natyanahu, sada je red na izrelakog Natyanahua!
... pa da se ovo krvoproliće završi. A to je jedino moguće skidanjem Natyanahua
Pećinski troglodit vs moderna zapadna tehnologija
Ako bude pravde gledaćemo ovakav snimak s Netanyahuom na stolici.
Dron se instiktivno izmice da ga ne udaru dron??? Hahahaha pored njih, ovo samo mogu nasi ist ocni vijerovati!!
Uf sto mi žao ovog teroriste
Bas Kfir jedinica?????? :/
17:8 .. Dva puta su sve granice zla presli.. Ovo je treci put. Ako koga zanima kako ce zavrsit... 17:8
Booommm... Game Over
a zasto je maskiran u kkuci? nema logike
a kako znate da je on ovo?
Ima na telegramu 5-6 slika
Sastavljali ga ko lego kockice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prelijepo.
Hahaha. Sve sruseno oko njega, a on smrtno ranjen sjedi u fotelji i mase stapom.
Za licemjerni zapad je "terorista". Za dvije milijarde muslimana svijeta je "šehid". Za sve slobodne ljude svijeta je "borac za slobodu Palestine" i "borac protiv imperije".