Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje invazije? Po vama i ostalim plaćeničkim medijima, Rusi su već na cijeloj zapadnoj granici Ukrajine i nezaustavljivo napreduju ka Berlinu, Parizu, Londonu, Washingtonu. Sjašite više malo, ne živimo u Sjevernoj Koreji pa da imamo samo jedan izvor informacija. Bukvalno na Facebooku svako može nać Ukrajnice, dodat ih i pitat kakva je zapravo situacija, a vi pumpate ovdje nešto.
Na YouTubeu je bio podcast neki nezavisni novinari, lik i djevojka, ne znam kako se zovu, 10ak minuta traje video, bukvalno svaku ovu "vijest" o ruskoj "invaziji" su argumentovano razotkrili da iza svakog tog članka stoje američke privatne kompanije za proizvodnju i prodaju oružja, ali i one plaćeničke vojske. Jasno je k'o dan, samo što Rusi nisu budale da puste da im se na granicama gomila tuđa vojska.
A šta ako se invazija desi?devesti preko 100.000 vojnika na granicu jedne države radi vojne vježbe malo je glupo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ebote niko da napise zbog cega bi Rusija napala Ukrajinu
Situacija je jednostavna. Prvo je Rusija uputili ultimatum SAD i NATO-u vezan za sigurnosne garancije a ovi ih iskulirali. Potom su američani i britanci krenuli ovom medijskom histerijom kako bi snadbjeli ukrajince naoružanjem i huškali ih da napadnu Dombas a sve kako bi Rusiju natjerali da interveniše, uvuku je u blato i ocrne u svjetskim razmjerama. Iza tog paravana su poslali dodatne trupe i sisteme u Poljsku. Sada je Rusija podigla ulog. Čeka se završetak OI.
Lažna propaganda kao tada Irak, do danas ništa nisu našli u Iraku
130 hiljada vojnika + sva mehanika kosta, a Rusi ne plivaju u parama. Ovo sve vise lici kao na Kubu broj 2 samo sto se sada igra pred ruskim vratima. Ko popusti izgleda slabiji, a prosli put su popustili rusi
Rus da je htjelo napast Ukrajinu napao bi odavno dok se NATO još nije pregrupisao. Drugo koji razlog ima Rusija da napadne ,zbog čega? i Treće Ameri bi volio to al to se neće desit.
Vi Palestinci stvarno imate ne dvostruke nego stostruke standarde. Ovde pljujete Amere i prozivate ih da huškaju Ukrajince, ali kada uvedu sankcije Dodiku onda su najveće demokrate. Kada vam nešto nije po volji prizivanje bombardovanje Beograda. To je demokratski, zar ne? Vratiće vam se sve to sa kamatom, a već je počelo samo što ne vidite zbog dima od nargile.
Zasto na svijetu nema nijedna razvijena i bogata pravoslavna drzava.
kreatori ratnih trzavica, a možda i rata su isti oni koji su kreirali plandemiju. razlog kreacije je nemogućnost održavanja postojećeg sistema na zapadu, tako da nam kako stvari stoje vrlo brzo slijedi ili velika ekonomska kriza ili rat.
Biden zaspOoo
Ukrajinska vojska bi trebala postaviti eksplosiv u sve nuklearne elektrane i u slučaju povlačenja dignut ih u zrak . Tako da Rusija dobije područje koje nikad više neće moći naseljavati. Ako krepa ukrajincima krava neka krepa i Rusima a i EU
🤦🏻‍♂️
Ne mogu vjerovati koliko proruskih komentara. Kao nista se ne desava, sve je propaganda. Pitanje je dana kad pocinje rat, a ovdje ljudi misle da je sve foluska. Toliko smo postali paranoidni da ne vidimo dalje od nosa ili ne zelimo da vidimo. Iskreno nije me briga ni za jednu od ovih umjesanih nacija, sta vise, ali me iznenadjuje ruska propaganda u komentarina.
Kakva invazija sa 100 000 vojnika. Ma hajte molim vas
22.02.2022
Nije dobra situacija velike sile doći će do izražaja samo što će ceh platiti Ukrajina.
Putin je prvo htjeo da demostrira moć. Sad ga SAD tjeraju da nešto i napravi. CIA kaže biće napad u srijedu. Ali Rusi neće sad u srijedu... A nemože sad ni da se povuku a da ništa ne napravi. Što nisu razmislili prije nego što ovako nešto rade. To se napadne bez parada. Pa se onda dovede pojačanje. Čemu sve ovo?
https://edition.cnn.com/europe/live-news/ukraine-russia-news-02-12-22/index.html Vijest od prije nekoliko minuta, Vučić odnosno Srbija je naručila tonama osnovne životne namirnice poput žitarica i sl, radi popune državnih rezervi, u očekivanju nestašice hrane na svjetskom tržištu zbog sve izvjesnijeg sukoba Zapada i Rusije ..