Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su cudo od nacije!
Tako je, Ekreme. Budući predsjednik!
da bar naši ,,lideri'' imaju nešto od ovih ,,LIDERA''
Ne citajte ne otvarajte i ne komentarisite na klixu
Znaci toliko su uvezani da cak ni na njemackom ne mozes nista napisat protiv njih,dali uopste postoji sloboda govora
I šta sada nakon večerašnje izjave Amera da će svim sredstvima braniti državu Izrael od bilo kojeg napada i bilo koje države ....Da već šalju snage ako nisu dole , Ameri su 100% protiv Erdogana i jedva čekaju da ga poklope ...jer da ima duma već bi nešto vojno poduzeća...
Skaka je provalio da je Ekrem placnik na vrijeme
"Nećemo učiti demokratiju i pravo od nekoga ko ima krv desetina hiljada djece na svojim rukama. Da, sve će biti u redu. Kad Palestina bude slobodna", napisao je Imamoglu. AFERIM!
Bravo ! To se zove jedinstvo
Svaka cast Ekreme,pokazi nasim Trojkasima da je drzava mnogo vaznija od fotelje i funkcije.Valja izaci pred narod.To je obraz.
Saće ga dronjci optužiti da je tina mitse.
Kako Izraelci podmuklo igraju. Prozovu lijevcu da bi ih prikazali kao njihov element. Ovi igraju na kartu radikala jer kad si sekularista onda nemaju instrumente protiv tebe a uzimajuci u ista sekularne zele ih ogaditi narodu da bi podrzao radikale.
Aferim Ekreme ljudino. To jedinstvo nam fali.
Nek mu je šukno
Ovi botovi sto dizu SDA u u zvijezde. Navedite mi jednu stvar koju je SDA uradila?
Sta ce uraditi zavili nas u crno
Based
Svi smo uz Erdogana!