Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve veye ima sto je neko novinar, uciteljica itd.... pa i karadzic je bio psiholog itd itd.
toliko si neuk da porediš opresirane Kurde sa Karadžićem. To je kao da kažeš da su Kosovari isti kao Arkan
Hidalgo, izgleda da si negdje popusio tu propagandu o potlacenim Kurdima.To nije proganjanje Kurda nego sukob desnice i ekstremne ljevice.Odi u Tursku i pogledaj da obicni Kurdi lijepo zive i rade.Taj PKK i YPG je blisko povezan sa Svedskim ljevicarima i imaju direktan uticaj u Svedskoj vladi i tu je veliki problem.U konacnici i za samu Svedsku.
Nista nas iznenaditi ne moze od Erdogana pokazao je karakter i politicki stav prema BiH da u parlamentu nikad nij izglasao rezoluciju o genocidu u Srebrenici cuva Vucicu hater uz Baketovu preporuku.
vukovi u ovcijem ruhu, dr Dabic i tako ta ekipa....
Naravno da je prosvjetni kadar u pitanju. Pa isto je i od BiH trazio. Pa je FBiH policija bez naloga otimala nastavnike sirom FBiH u sred noci i ilegalno ih prebacivala u azilantski centar u Sarajevo pred izrucenje, ali sreca BiH Sud to obustavio jer se radilo o otmici neduznih ljudi od strane policije. A sve po politickoj naredbi.
Ne mozete vi mene banovati koliko ja profila mogu napraviti 😘 Zasto klix ne izvjestava o masovnim protestima sirom BiH sutra u 16:30? Stoka placenicka a kao sloboda govora. Fuj, fuj, pu. Narode pridruzite se protestima, ovdje zakon samo za sirotinju vazi!
Hoce sultan glave odmetnika.. uvijek imaju neki krupniji aranzmani.. samo se mi uzdamo u neke slobode i demokratije..evropske vrijednosti itd. To su sve samo sales pitch, postoje samo interesi
Evo plan da dobijemo para od sultana. Mnogi su prljavo pricali o sultanu on klixu i jos se ponose time. Bosna bi trebalo da izruci nekoliko klixovaca Turskoj za neke dobre pare ili dukate. Bakir moze da kaze da su to Dodik i Dragan uradili i da on nema nista stim, a ostali gradjanski orijentisani mogu da kazu da nista nisu znali.
SVI NA PROTESTE (MARIJIN DVOR) U 16:30 SUTRA!
Samo za brata Gulena ovaj senilni uništi Tursku
Hitler je bio moler.
Samo printovo lire, prijatelji dobivali kredite za gradnje bilo čega, a sad ne zna Turska koliko ima valute u prometu. Tako da joj vrijednost pada i pada. Bolje bi im bilo da uvedu konvertivilnu marku. Sad kad je inflacija preko 80% mu nemogu pomoći gulenovci
Pa ovaj ucjenjuje NATO da mu se izuce oni koji mu smetaju. Tursku treba izbaciti iz saveza. Još su dopustili Putinu da se spusti u sredozemno more i napravi vojnu luku na samom jugu Turske.
legionela@ Rusija nije neprijatelj za Tursku od 53g otkad je u NATO savezu. A ne zbog srdacnih odnosa
Erdoganu je Gulen kao što je Vučiću Đilas