Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman mislim da sam nesto skontao i onda me Elenski opet zbuni svojim izjavama 🙆
Nema više Tite da vas smiri. Glad i źelja za moći počinje davati gasa. Svi ćemo otići u racku
U pravu je Guterres, ideja rata u 21. vijeku je apsurdna. Ali je ideja "Ruskog svijeta" koja je pokrenula taj rat iz 19. vijeka.
gooUser1641208433 Ne znam da je iko u euroatlantski svijet silom utjeran? Ruski svijet znači da Ukrajina nestaje kao država, a Ukrajinci kao nacija. To se zove genocid. I Nijemci su pod Hitlerom htjeli svoj svijet, zvali su ga "Njemački životni prostor".
On je predsjednik isto koliko i ovi naši. I on samo provodi instrukcije njihovog Visokog preko bare. Doduše, ovi naši barem nisu ovisnici o opijatima.
Zivot u Mariupolju se vraca u normalu, ulice se ciste i obnavlja se grad. Koga lazu ovi? https://www.youtube.com/watch?v=Li9xgbZRQfY&ab_channel=%D0%9D%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B5%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE
Previše očekujete od UN-a.