Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su dobri samo da skinu marku kredita tačno svakog mjeseca
Nasa posla. Ja sam na postaid-u i tu naplate marku vise na racunu a ja nisam ni primjetio do mozda prije 2 mjeseca a naplacuju odavno. Nije mi za 1 KM ali cista pljacka.
Može li ikako da nas Austrija preuzme, da bude Austro-Bosanska, nek upravljaju svime i svačim?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moguće za poplave, nemoguće za brdo tj. kamenolom. Kada krene tolika masa kasno je za upozorenja, a to se ne može predvidjeti. Sad je pitanje šta su radile inspekcije i vlasti tolike godine da se ovako nešto moralo desiti da se počnu postavljati pitanja.
Covjek je rekao da niko nije mogao znati da ce bedi pasti i da i sa upozorenjem ne bi evakuirali Donju Jablanicu
samo dobijem upozorenje kada trebaju uzeti jednu kermu za koristenje mobilne mreze
Sestric Daidzic friends Amidzic vintage take.
Sami ste sebi odgovorili u naslovu ! Dakle, DANAS POCINJE sa radom u Austriji, a nama se desilo prekjučer ! Tako da ako sutra to preuzmemo tek ce nam u budućnosti pomoći, a prekjučer je vec bilo - nažalost !
Bilo bi nemoguce i tamo da imaju nesposobnu Trojku na vlasti.
Upravo mi je danas od jednom mobitel počeo zvonit,i nešto je pisalo na ekranu za upozorenje,to je prvi put jučer testirano,i mene je iznenadilo,gledam šta se dešava i ne vjerujem
Glasao sam protiv SDA izdajnika i bitno mi je bilo samo da oni ne uzmu vlast ali ovaj Nikšić nije ni za mjesne zajednice kamoli za premijera
bio sam u busu u okolini Minhena, pola busa je zvonilo sa porukama ovog karaktera... ulazite u zonu rizika od poplava... jako korisno na vrijeme obavjestiti...
U BOSNI TO NIKAD NECE BIT U FUNKCIJI BIH TELECOM NEMA JOS POKRIVENOST SA SIGNALOM U CIJELOJ ZEMLJI JOS JE U BIH 2G MREZA A PLJACKAJU SVE PO MARKU MJESECNO.SKUPLJI NEGO AUSTRIJSKI OPERATERI A MREZOM NI BLIZU NJI.
To je država
Taman da niksic raspise tender, i da slucajno taj tender dobije njegova familija. Bilo bi lijepo.
Nikšić: 'Nismo mi krivi, krivi su oni prije, dajte pustite me'
Ne rise te novinari. U pola noci niko nece ustati. Kakve dojave i gluposti
Ustaće ako zna šta to znači
SarajevskI trojkaši Doček nove godine 800 000 KM Za poplavljene 100 000 KM
Pisali ste samo o Iranu, Palestini, Libanu pa narod nije mogao niti viditi da ste pokušali upozoriti