Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mene tice neka obaraju, ali Turci su, onomad, oborili ruski avion (ne dron), ubili pilota, ne mislim da se plase Iracana, ili bilo koga drugog...
Trebali su to rushiti bez upozorenja.
Tri razlicite verzije u jednom clanku. hahahaha nevjerovatno kako to Klix opisa. 1. Iračka protivzračna odbrana oborila turski dron. 2. Svjedoci su izvijestili da su vidjeli dron kako se oteo kontroli prije nego što se srušio na periferiji grada. 3. Dron je sletio pored jedne civilne kuće, no odmah nije izvješće o žrtvama ili većoj materijalnoj šteti. Pitanje da li je oboren, ili se oteo kontroli i srusio ili je sletio.
šta god i koja god verzija Turski dron ne vidimo iznad Izr...a,
Oooo PauNe Čovićev botu. Opet ti! Hahahahahaha De nam strateg naš veliki objasni kako da Turske dronove i armiju prebacimo u Izrael a da Turska ne ue u rat sa Sirijom, Libijom, Amerikom, Engleskom, Francuskom, Grčkom itd. itd. Uvijek isto palamudiš bez trunke razmišljanja.
Svi se izgleda spremili protiv dronova. O bajraktaru se više nigdje ne govori jer je deklasiran u Ukrajini ima dvije godine.