Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazali ste kicmu za razliku od vehabijskih placenika
Cinjenica je da Izrael nije uzvratio ni na prosli napad Irana. Ne znaju ni oni a ni mi cime sve Iran raspolaze. 89 miliona ih ima nije to zajebancija.
Iskreno, navijam za Iran, ali ne mogu oni sami protiv Izraela i Amerike. Bilo bi dobro da Rusi vojno podrže Iran, ako ikako mogu
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Podrska za Iran, brade STOP, ujedinjenju ZA ! Stop bespotrebnim razlikama! Forza Iran! Ne bi ih sigurno napali da nisu spremni za najgori scenarij, nije Iran od jucer.
Gdje je pjesadija ,tenkovi ,avioni ,kako su u Siriji napadali na Muslimane ,neka tako napadaju i Izrael ,a ne ovu predstavu za javnos BRADONJA JE BIO MUHAMMED A.S.
Tipicni mosnjaki terorista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trebale bi proraditi kladionice , Iran vs Israel ! Tako se neki "šprdaju"....
iran je persija jedna od najstarijih civilizacija na planeti, a izrael je izmisljena drzava.
"može da računa na više od 100 američkih aviona pete generacije F-35" Ovo nije tačno. Izraelu je do sada isporučeno 26 aviona f35.
ispravka 36 aviona
Ima li neki daija da haramise ove napade jer nije Saudija ili UAE reagovali nego je Iran ?
Kada čovjek razmisli, Izrael radi po nalogu velikog šefa, koji u tom regionu ima velike interese. Da nije toga, ne bi bili ludi da srljaju u samoubistvo. Šta li je krajnji cilj?
Bil vam sad valjalo da kako Rusi podrze Iran,..kontra vasih americkih prijatelja
znaci.....Izrael jaci od Irana
e šta li vi na Klix-u pišete i raspirujete
Zivila Rusija! Dole svi neprijatelji Rusije!
FoRZA IRAN
Stid me što sam musliman, sve islamske zemlje zaostale u kamenom dobu, nijedna islamska zemlja nema vojsku, ne znam ni kako Bosna može opstati, vidjeli smo šta je bilo u ratu na kraju nas NATO spasio a turci nađ poslali 3 baklave
Budaletine na sve strane svijeta, j vas granice religije zastave i himne. Odoh upalit životinje kako se kreću po slobodnom svijetu.
Sve klix napisao samo ne spomenuse da Israel posjeduje lude gljive
Dragi prijateljo,bilo mi je drago.Dobrodosli u WW3.... Jos Kina da krene na Tajvan i to je to.
Izrael se oslanja na Ameriku. Drugačije Iranu ne bi smjeli pisnuti.