Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja za života ništa gluplje nisam vidio od medijskih napisa o tome hoće li neko ili neće napasti drugu državu. Nisu to olimpijske igre već potencijalni ratni sukob. Ostalo je još samo da najave satnicu i lokaciju napada preko medija.
Zivjela palestina
Pozdrav svima kako ste mi svi jeste dobro?
Bice do vasera
Iran će lijepo najaviti da će ih napasti da se ovi mogu braniti i da to bude dobra farsa za neupućene sunite. Jevreji i šiiti neće ići u rat, oni su saveznik i produkt
Moze biti da je samo obrnuto " po stoti put vam kazem da mi nismo protiv stvaranja zidovske drzave na tlu Palestine i kako je to vec islo..." koliko ja znam pismo podrse cionistima za stvaranje Izraela nije poslato iz Irana nego od sunija!?
U prevodu: cekamo da se sve zaboravi pa cemo baciti koju petardu
da je to istinito ne bi se najavljivalo danima, nego bi odgovorili sljedecu noc...u medjuvremenu Benjamin odrzao govor u USA kongresu, kongres odobrio milijarde, Amerika poslala f22 raptore koje cuvaju samo za specijalne prilike itd. predstava za narod, kao napast Izrael
Hajd vise napadnite. Dok je to u fokusu genocid se nastavlja u Gazi. Kao da im ovi cine uslugu z skretanje paznje
Kome bolan to u fokusu na Zapadu, nije nikome. Nije klix CNN a oni su tropa. Nikoga nije briga, svako svoju bitku vodi.
Ovaj čiji se ništa ne pita, vjerske vođe upravljaju Iranom od 1979..
čiko
Pritiskaj to dugme više!!!
Samo zeleno dugme
Gledaj ovih komentatora kako se razimiju u rat, to bi odmah krenulo, ma nema sta genijalci. Duduci pojma nemate koliko treba mozga i mozganja da se zapocne napad ili ti akcija, kod vas amatera samo ho ruk i eto ga. Bolje da se nejavljate sa tim plićakom u vugla.
Pa eto imali su 40 godina da planiraju, 40 godina Izrael podjebaje sve živo, a oni moljakaju i planiraju, nemaju pojma kako se to radi, zato je najlakše na mikrofon brbljati
Jadni Iran nastupa miroljubivo a Izrael izaziva
Jarane, djeujes mi malo sjebano.
Mlate vec u prazno i ovi, ja da sam se htio osvetiti, vec bi. Ovi idu naokolo i samo govore kako ce.
Ti bi i pogino isti minut sa takvim razmisljanjem. Nisi svjestan kolike su sile u pitanju, al haj odrast ces i mozda naucis sta je rat.
Pa ti si totalna neznalica
"Otpor imperijalizmu nije samo politička borba, to je moralna obaveza." Ajatolah Ali Khamenei