Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije slao nikakve balisticke rakete, tu suplju plasiraju mainstream mediji nebil SAD poslale Ukraini rakete dugog dometa. Iran ako gdje bude slao rakete, poslat ce ih za tzv.Izrael ;)
Tko vjeruje Iranu taj je lud.
Iranu i Izraelu i Rusiji i SADu i Kini i Francuskoj ...
Prerano nas je napustio ugledni profesor , veliki prijatelj cjelovite i građanske Bosne i Hercegovine Slavo Kukić .Hvala ti na žrtvi u borbi za normalnu i građansku državu veliki čovječe . Lahka ti zemlja Bosanska !
Cudi me da nisu saopstili da Iran salje hemijsko i biolosko oruzje, kao sa slucajem Iraka i Sadama pa se ispostavilo kao propaganda, a Irak danas bijeda i Bog zna koliko izgubljenih zivota zbog lazi.
Ono su rekli da ce odgovoriti izraelu za one stvari. Koliko ono haman ima vremena?
Izraz zaracene strane vrijedja inteligenciju. Barem vi znate sta to znaci. Jadan Iran sa ovakvim vodjstvom
Iran ima veoma skroman raketni program, ni blizu SAD i Rusije. Ne kontam sta ce Rusiji ta skalamerija koja ne moze dobaciti do Izraela.
cime su pnda pogodili vojni aerodrom u izraelu?
Mudru i ozbiljnu politku vode Iranci. Tihi su, ne oglašavaju se puno a kada obećaju nešto to i učine. Hvala im za sve što su činili za nas ali i danas za Palestinu i Osovinu otpora. Drago mi je što smo jučer sa Iranom uzeli prvo i drugo mjesto.
Dvije države u kojima cvjeta demokratija, suživot i ljepota. Nikad se nisu okrenuli protiv svog naroda. Tako oni vide sebe. U pm
Slava UkrajjiniIIzraelu
Izrael ti ma j
Rusija ima pravo da se brani od nacista.
Lazu isto kao zna se tko
Iran i Rusija se tuku medjusobno hahahahahhahaha jakih saveznika
Pa da. Samo šaljite, radite u svom interesu i pravite se naivni, zabrinuti i izrazite žaljenje kao i oni.
Iran bi trebao otvoreno da isporuci Rusiji sta god Rusija pozeli, jer tako Amerika kaze za Izrael.
A sto bi to uradio? Zabija im ga Rusija vec u leda zbog azerbejdzana samo ih koriste i navlace jer nemaju koga drugog
e cuj pozvao sve da prestanu naoruzavati zaracene strane,pa ne moze to vi odoste predaleko zapad ima interes