Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran ima pravo da se brani! Zašto I z r a e l može da ima atomsku bombu a Iran ne može! Koja je tu logika?
Dzaba kad nemaju dovoljno sigurnu raketu koja bi nosila to oruzje.Scud koristi tecno gorivo,koje je nestabilno'..Cak i neke rakete koje su ekstremno pouzdane,ne znaci da su dovoljno pouzdane za nuklearno oruzje.S druge strane mora biti dovoljno brza za sto Iran nema tehnologiju,ili dovoljno dobra u manevriranju,gdje opet nema tehnologiju.Ipak je veliki rizik da bude oborena iznad njihovog teritorija ili da padne sama od sebe na iran.
vidi se da si objektivan
Amin da je naprave, to bi bio ogromni poraz zlotvora kao i Amera jer im je cilj svih ovih godina da unište iranski nuklearni program. Znaju da ako je Iran napravi da više ne mogu kako hoće.
Samo gurajte.
masAllah da i muslimani malo misle
Ekskluzivno nam otkriva novinar kliksa koji je proveo zadnjih sedam godina u istrazivanju (citaj kopiranju svjetskih neprovjerenih clanaka) iranskog nuklearnog programa.